V75 Bjerke

Lionel NO matchas för Prix d´Amerique fast på Bjerke kan han få stryk av Zenit Brick med Björn Goop. Ja, jag chansspikar och jag tror också mycket på Nobel Amok med Bergh.
Spännande med just Robert Bergh, inte bara för att hans träningsstall är Sveriges mest framgångsrika i år med närmare 25,14 miljoner när detta skrivs. Fast en viss Björn Goop skuggar och han är inte långt efter med 24,96 miljoner.

Jo, Robert startar fyra fullt tänkbara vinnare i Oslo. Förutom Noble Amok (avd 5) är det Making Love (1), Aileron (2) och Muscle Hustle (6). På mitt stora system finns kvartetten med och jag hoppas att Robert får en bra dag på Bjerke.

Zenit Brick före Lionel NO
I V86 i onsdags släppte Erik Adielsson ledningen med Showman Brodde till favoriten Global Trader med Örjan Kihlström. Märkligt tyckte många, men Erik fick luckan strax före mål och vann knappt men säkert. I stället för att få ta på sig dumstruten blev det ryggdunkar.
Jag är ungefär i samma position nu vad det gäller Zenit Brick. Om det blir vinst är det en härligt fräck spik. Vinner Lionel NO – ja, då får jag ta på mig dumstruten.
Nu tror jag mycket på Zenit Brick, det är en upper runner och Timo Nurmos 6-åring kommer att tjäna fina pengar i Guld.
Lionel NO då? Ja, det är snack om ett offensivt upplägg med risk för dödens i hans sista lopp inför kommande resan till Paris.

Snart enbart skor på
På Bjerke, i V75-finalerna den 25:e med Solvalla Grand Prix som clou och på Mantorp dagen efter är det valfri balans i V75, men på Jägersro den 2:a december är det skotvång.
I tre månader ska det så vara och många tycker att det är bra. Jag är en av dem.
Men det många glömmer att påpeka, inte minst våra travexperter, är att det är av stor betydelse vilka skor hästen har på sina hovar. Spännvidden är stor, så det här med barfota eller skor är inte så lätt som en del vill göra gällande.
I övrigt; tänk på att Bjerkes upplopp är 200 meter och det öppnar ju upp för spännande slutstrider.

Zenit Brick slår stjärnan – Nobel Amok runt om

V75-1: 14 Victory Kåsgård har mycket hög kapacitet för klassen, men han är osäker – dock en klar fördel att det är bara två hästar på volten, så Flemming Jensen kan ta en lugn start med sin 6-åring då distansen är 3180 meter. Jag streckar en sextett, där Flemmings andra häst Awesome Deal är en rysare.
V75-2: 1 Aileron är hyggligt snabb ut och blir svårslagen vid spets. 3 Monfalcone V75-skrällde i augusti och han kan göra det igen. Glöm inte bort 6 Dancelli som har tänt till enormt efter ändrad träning och vad jag förstått andas Olav Mikkelborg optimism. 8 Rigoletto Jet har jag kört och vunnit med och han kan överraska trots läget.
V75-3: 2 Zenit Brick är en uper runner och han var före 5 Lionel NO senast som trea när Dante Boko spetsvann Müllers Memorial. Ja, jag väljer bort den norsk-svenska stjärnan Lionel NO och spikar Zenit Brick!
V75-4: 1 Global Takeover var jag fyra med i V75 när Generaal Bianco vann, före och efter det har Lars I Nilssons 4-åring radat upp segrar och blir svårstoppad vid spets. 10 Seal Kronos och 11 Santiago Kyo gynnas om det blir överpace.
V75-5: 1 Nobel Amok höll på att takta ur och hamna i passgång i klar ledning på upploppet men han redde upp det. Starkt gjort. Nu talar mycket för ledning runt om och han har ju vunnit förr på Bjerke. Spik.
V75-6: 3 Love Matters är snabb ut och skulle han ta sig förbi 2 Ferrari BR är halva slaget vunnet. Skulle det bli tuff körning mellan de två gynnas 10 Muscle Hustle. Han har svarat för starka insatser både i Sprintermästaren och Åbys Stora Pris – och det är inte tuffare här …
V75-7: 8 Bugatti Brick är snabb ut och Björn Goop lär ladda för en bra position direkt, ja han kör kanske för ledning. 3 Unrestricted spetsvann Breeders´Crown-finalen för 4-åriga ston, men det var en ren taktikseger. Sex streck.’

Thomas system
V75-1: 5, 7, 11, 13, 14, 15. Res: 4-10.
V75-2: 1, 2, 3, 6, 8, 9, 10. Res: 12-5.
V75-3: 2 Zenit Brick. Res: 5-10.
V75-4: 1, 10, 11. Res: 8-7.
V75-5: 1 Nobel Amok. Res: 7-11.
V75-6: 2, 3, 10. Res: 5-4.
V75-7: 3, 5, 8, 9, 10, 11. Res: 1-7.
Systemet är på 2268 rader och kostar 1134 kronor. Om man också singelstreckar 14 Victory Kåsgård i avdelning 1 blir det systemet på 378 rader och  det kostar då 189 kronor.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com