V75 Jägersro 2 dec

Barfota-förbud, en bana i toppskick och jackpot – ja, det kan bli häftig sport och bra betalt för sju rätt. Jag hade sex senast och 1500 i nettovinst, så kanske är jag på ”g”.
För mig personligen blir det en spännande helg. Först V75 på Jägersro, sedan direkt till Kastrup och flyg till Paris då Rapide du Pommeau ska ut på Vincennes på söndag.
Ja, det ska bli häftigt att köra ”Rapiden” på Vincennes, men det gäller ju att kriga till sig en bra position direkt i starten.

Gärna sju rätt nu
Tre sexor och 48 femmor blev det senast vilket gav en nettovinst på drygt 1500 kronor. Jag flög i första då Tobacco vann till drygt 22 gånger. Han fanns med i tankarna när systemet gjordes men blev nu bara första reserv. Synd.
Jag körde Västerbo Exact i det loppet, spetsade men fick hårt tryck av Pharaon Face med Christoffer Eriksson och det blev galopp för oss i en 1.08-öppning. Ja, det är sådant som händer.
Nu är siktet inställt på bättre framgångar både på banan och spelet. Sju rätt när det är jackpot med drygt 30 miljoner i 7-rättspotten skulle kännas helt okey och jag har därför tagit ut svängarna, inte minst i systemets storlek. 3600 rader kan vara rekord. Och, jag har singelstrecken i första och sista avdelningen vilket spetsar till det hela.

Två singelstreck av klass
Robert Berghs stall har haft rejält med framgångar den senaste veckan och Spickleback Face kan se till att det blir fortsättning följer denna lördag. Det är en riktigt bra 3-åring som kan leda runt om.
Min andra spik är Cruzado dela Noche och där är det inte tal om ledning, utan risk för dödens.
Jag tror att han kan plocka ner Dante Boko från den positionen och även hålla undan för Tripolini VP och Caid Griff.
I ett par avdelningar har jag streckat rejält – och jag har på stora systemet garderat tunga favoriter som Angle of Attack och Platon Face i jakten på hög utdelning. Rätt eller fel?
I övrigt; Jägersros bana är jättefin – och tänk på att det är många vinnare från spets.

Två sköna (?) spikar ramar in V75-systemet

V75-1: 6 Spickleback Face är ensam på springspårsvolten, så den chansen missar inte Robert Bergh och från ledningen blir den här fina 3-åringen svårslagen. Ja, han var riktigt bra senast vid segern på Jägersro och jag spikar här.
V75-2: 7 Cash Valley är det mycket snack om, men det är en favorit i fara från det här läget. 1 Ready KK Hall har hög grundkapacitet och vågar Ulf Ohlsson ladda från start kan det bli ledning. 5 Man of Steel är en vinnartyp och 11 Doyoucash In gynnas av hårt tempo. En rysare.
V75-3: 5 Angle of Attack blir hårt anlitad som singelstreck och han spikas också på mitt lilla system. På det stora gödslar jag med streck. 8 Trinity Lux är mitt rysardrag.
V75-4: 3 Smokin Joe är en supertalang och jag är inne på att han gynnas kraftigt av att det är hemmabana. Nu handlar det om 2-åringar och allt kan hända, så jag streckar en kvintett. 4 Global Welcome är den bästa av Svante Båths fem deltagare, men 1 Attraversiamo med Kihlström kan få drömresan. 2 Önas Nougat och 5 Racing Brodda är också riktigt bra hästar. Ja, den sistnämnde kommer ju från formstallet Mattias Djuse.
V75-5: 7 Platon Face kan bli omgångens hetaste spikförslag, men jag garderar rejält oh har 2 Fidagu UR med Christoffer Eriksson som rysare. Jag kör 10 Zorn Brick och får han vänta med sin speed är han vass till slut. Sex streck räcker långt.
V75-6: 9 Sobel Conway är nog fältets bästa häst men det måste vara länge sedan han var ute i ett voltstartslopp. Jag kör Akermann och ska vi ha någon chans att vinna är det nog spets som gäller. Och, jag har spetsat förr med honom från just springspår.
V75-7: 4 Cruzado dela Noche är en stjärna och jag väljer att singelstrecka. Visst möter han några bra som 1 Tripolini VP, 3 Dante Boko och 6 Caid Griff med 5-åringen kan krossa allt motstånd.

THOMAS SYSTEM
V75-1: 6 Spickleback Face. Res: 7-2.
V75-2: 1, 5, 7, 11. Res: 2-9.
V75-3: 1, 5, 6, 7, 8, 9. Res: 4-2.
V75-4: 1, 2, 3, 4, 5. Res: 9-11.
V75-5: 2, 6, 7, 9, 10, 11. Res: 4-8.
V75-6: 1, 3, 6, 9, 10. Res: 7-8.
V75-7: 4 Cruzado dela Noche. Res: 6-3.
Systemet är på 3600 rader och kostar 1800 kronor. Om man också singelstreckar nr 5 Angle of Attack i avdelning 3 blir det systemet på 600 rader och det kostar då 300 kronor.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com