V75 Gävle 16 december

Jackpot i Gävle med 40 miljoner i 7-rättspotten, dubbel-jackpot i V86 på onsdag – och Winter Burst med en superjackpot på nyårsafton! Ärligt talat, blir det inte för mycket och det är fotfolket bland spelarna som känns som förlorare.
Jag hade sex sexor senast, ja det var väl för grymt att spricka på vännen Peter Ingves uppsittning, nämligen Olle Rols med Mats Rånlund som tränare och delägare. Nåja, på alla mina femmor blev det inte en krona utan ”mina” pengar har hamnat i 7-rättspotten i Gävles V75:a.

Jag tycker att de pengar som spelats för i en V75-omgång ska delas ut till de som lirat just den omgången. Det gäller oavsett om det är jackpot för att ingen hade sju rätt eller som senast alltför många med fem rätt.
Samtidigt förstår jag att ATG kör med jackpot. Intresset för att spela blir stort, fast i Gävle blir det andra som vinner mina och alla ni andras 5-rättspengar, om ni sätter sjuan!

Svårlöst i Gävle
Jag tror att det kan bli hyggligt bra betalt för sju rätt i Gävle, även om Gunnar Melander vinner med Månprinsen AM.
Om jag känt av spelvibbarna rätt, så kommer nog många att gardera Månprinsen AM. Dels för innerspåret, dels för att han står med 40 meters tillägg och i ett 15-hästarsfält är det inte lätt för Gunnar Melander att hitta rätt.
Nu spikar jag Månprinsen AM, mest för att 10-åringen sett så fin ut på slutet men också för att Gunnar kör med ett bra självförtroende.

Ulf väljer Thailand först
Min andra spik är en Reijo Liljendahl-häst, nämligen Mellby Emeralds. Ulf Ohlsson var uppsatt som första kuskval men nu blev det Torbjörn Jansson.
Varför? Jo, Ulf som kör i V75-4 (Lome Brage) ska till Thailand på sin årligen återkommande semester, så för att hinna med flyget utan att jäkta ihjäl sig lämnar han Gävle efter lopp 8.
I övrigt; Stefan Melander känner Nuncio bäst av alla och jag tror att ”Tarzan” skippar Paris och låter Nuncio gå till avel.

Månprinsen AM spikas – fast uppgiften är tuff

V75-1: 1 Han Herred hade spikats om den här kapable 4-åringen haft ett annat startspår. Hästen har hög kapacitet för klassen, men han kan bli fast invändigt. 3 Lincoln Lawer, 7 Victor AU och 9 Valeur är tuffa motståndare och trots att det bara är ett 9-hästarsfält finns det goda möjligheter att ”låsa in” Han Herred – som dock spikas på mitt lilla system.
V75-2: 7 Elecrical Storm har springspår och kan få en bra start, precis som 3 BBS Jhonny – och de här två känns som bara bäst. Men, Björn Goop på Champion Chip känns intressant om det blir tuff körning och 10 Predicition är i segertagen.
V75-3: 3 Beau Mec har äntligen fått ett bra läge och Ulf Ohlsson kan definitivt ge 10-åringen en perfekt position och på speed är den här Derby-vinnaren vass. 8 Zenit Brick gillar jag och är given trots spåret.  Ja, jag streckar hela sex ekipage här.
V75-4: 8 Månprinsen AM och Gunnar Melander har verkligen ett knepigt utgångsläge, men kommer de bara ut i slagläge 700 kvar finns det nog ingen som kan stå emot Månprinsen AM:s slutspurt. Spik.
V75-5: 1 Mellby Emeralds känns inte som någon trygg spik, ja han är i klass med Månprinsen AM – fast vad ska man göra i en svår omgång? Jo, chansa. Spets och slut.
V75-6: 1 Viruga har också stora möjligheter att ta hand om ledningen och är då hästen att slå. 10 Romance Amok är minst lika bra men hur blir det kört härifrån? Tre med bra lägen är 2 Tahiti Journey, 3 Drizzle CC och 4 Sunwapta Goj.
V75-7: 9 Arow Hoss var tvåa i finska Derbyt efter att ha börjat karriären med sex raka segrar. Han har kommit igen hyggligt efter sjukdom/skada och är given tipsetta. 4 Islands Life har haft mycket otur men blir svårslagen vid spets. 8 National Prince har ett svårt läge medan 1 Jager Oaks blir farlig med fritt.

THOMAS SYSTEM
V75-1: 1, 3, 7, 9 . Res: 8-5.
V75-2: 3, 7, 9, 10. Res: 2-1.
V75-3: 1, 3, 4, 8, 9, 10. Res: 2-5.
V75-4: 8 Månprinsen AM. Res: 3-12.
V75-5: 1 Mellby Emeralds. Res: 3-8.
V75-6: 1, 2, 3, 4, 10. Res: 6-5.
V75-7: 1, 4, 8, 9. Res: 5-11.
Systemet är på 2400 rader och kostar 1200 kronor. Om man också singelstreckar nr 1 Han Herred i avd. 1 blir det systemet på 600 rader och det kostar då 300 kronor.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com