V75 Solvalla 26/12

2018 blir fantastiskt tack vare Pokalåret, 2019 ännu bättre genom omregleringen av spelmarknaden, så travsporten går en ljus framtid till mötes. Ja, jag tror det liksom så många andra inom branschen, vilket är positivt.

V75 är ett starkt varumärke, liksom ATG. Inte IKEA-stuk precis men inte långt ifrån.

I klartext; jag har svårt att se hur något svenskt eller utländskt bolag riktigt ska kunna utmana ATG på spel på hästar.

V75 mest hela tiden

Nu är det V75 alla dagar fram till nyårsafton. Siktet denna gång är inställt på V75-finalerna på tisdag på Solvalla.

Hygglig klass på loppen, även om det än en gång inte är full besättning i Guld. Åter nio ekipage och jag har sagt det förut och gör det igen; skär ned på Guld-loppen under den här årstiden.

Zenit Brick är mitt vinnardrag trots ett klart oddshöjande läge. Jag streckar en kvartett men spikar Timo Nurmos 6-åring på lilla systemet.

Ready Ribb vinner i V75

Ready Ribb har haft det tufft i V75 men nu tror jag att Björn Goops 6-åring bara vinner. Motståndet är sådär, även om Nahar finns med. Nu står han 40 meter bakom Ready Ribb och det är alldeles för tufft, tycker jag. Ja, jag spikar ”RR”.

Cab Hornline är det andra spikförslaget. Per Lennartssons travare har radat upp starka insatser inom V75 och har nu tre raka.

Hästen var enormt bra vid segern på Åby; snabb ut i 08-tempo, jag tror att första varvet gick under 1.10 och han vann trots hårt tryck mest hela tiden på en 1.10-tid. En 5-stjärning prestation.

Nu har han ett bra utgångsläge. Spets är inget måste, men det är givetvis en fördel om 6-åringen når den positionen och sedan slipper att få det tryck han utsattes för på Åby.

Hyggligt travväder

Såg på yr.no att det ska bli minusgrader i Stockholm och ingen nederbörd vilket ger bra sportsliga förutsättningar. Banan är också bra efter omläggningen.

I övrigt; God fortsättning på julen och Gott Nytt År.

Ready Ribb bästa spiken – Cab Hornline het i spets

V75-1: 3 Geisha Sund har verkligen övertygat stort i sin comeback. Hon vann direkt efter ett kraftigt avslut och senast speedade hon bäst av alla bakom VästerboontheNews. Hon chansspikas på lilla systemet men på det stora streckar jag en kvartett. 11 Double Exposure är nog den svåraste motståndaren, om nu Kihlström kör i tid.

V75-2: 6 Man of Steel var enormt bra vid V75-spetssegern med tanke att han blev så het. Senast blev det galopp i starten, men vid felfritt är han given favorit. Jag streckar en kvintett – till och med Olle Rols från spår 12, han som skrällde senast i V75 efter en sisuladdad spurt.

V75-3: 9 Ready Ribb har inga direkta häftiga meriter i V75, snarare då tvärtom men nu verkar det vara dags för en V75-vinst. Motståndet är inte det häftigaste trots att Nahar är med – ja, han har åkte på 40 meters tillägg mot Ready Ribb och det är alldeles för tufft.

V75-4: 9 Global Trust visade senast klass, ja det var starkt att komma igen och vinna. Fyra streck där 6 Staro Ivy Leaque med jänkarvagn är rysaren. Han har svarat för flera starka insatser senaste tiden..

V75-5: 2 Cab Hornline kan öppna snabbt och skulle han ta ledningen är halva slaget vunnet. Jag tror att Per Lennartsson satsar på spets och att han lyckas, så därför väljer jag att singelstrecka ekipaget.

V75-6: 1 Zenit Brick får tipset trots att han har ett besvärligt utgångsläge med spår ett bakom bilen. Han hade det på Bjerke och hamnade då i tredje invändigt. Nu är det bara nio hästar till start, så Björn Goop lär hitta ut tidigt med Zenit Brick. Jag streckar en kvartett.

V75-7: 6 Rawindski vann senast från ledningen och jag tror att det kan bli en repris här, alltså spets och slut. Han är draget i ett öppet lopp, men jag streckar på rejält. Glöm inte 8 Track Angel. Visst är läget svårt men hästen är bra.

Thomas system

V75-1: 3, 4, 8, 11. Res: 9-5..

V75-2: 2, 3, 6, 9, 12.  Res: 10-5.

V75-3: 9 Ready Ribb. Res: 5-6.

V75-4: 3, 6, 9, 11. Res: 1-4..

V75-5: 2 Cab Hornline. Res: 7-5.

V75-6: 1, 3, 4, 7. Res: 8-2.

V75-7: 3, 6, 7, 8, 10, 12. Res: 4-9.

Systemet är på 1920 rader och det kostar 960 kronor. Om man också singelstreckar 1 Zenit Brick i avdelning 3blir det systemet på 480 rader och det kostar då 240 kronor.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com