V75-tips Jägersro 14 april

Sex rätt igen – ja, Keycard var inte nyckeln till sju rätt. Surt, inte minst för att jag varnade för den som segrade.

Nåja, nu litar jag på Harran Boko och Bandit Brick, två kanoner som ramar in jackpot-omgången.

Keycard var min chansspik på Solvalla, nu fyra och trött till slut i spets. Vann gjorde Il Saint Louis, förstareserv och ett Timo Nurmos-sto som jag menade var tuffast emot.

Ja, det har varit mycket stolpe ut senaste tiden. Jag hade ju rätt tipsettor i sex avdelningar näst senast men lyckades ändå inte få sju rätt. Dock skam den som ger sig och när min hemmabana Jägersro nu bjuder på en intressant V75-omgång kan det kanske bli ”stolpe in”.

Jägersro har fått en perfekt bana sedan de lade på ett nytt ytmaterial. Ja, det kan gå riktigt fort på lördag och det kan bli många vinnare från ledningen.

Mina spikar har därför bra utgångslägen. Harran Boko är snabb ut och han kan leda detta 4-åringslopp från start till mål. Senast på Åby spetsvann han i strålande stil.

Bandit Brick har jag sett några gånger då han vunnit trots småtuff resa. Jag är inne på att han har kapacitet att segra från dödens, men det skulle inte förvåna om Steen Juul kör offensivt för att få överta ledningen.

En häst som vunnit 23 starter av 25 bör motståndarna ha respekt för.

Både Harran Boko och Bandit Brick kommer att få bra positioner, som bäst ledning. Andra hästar som är snabba ut och som fått framspår är i tur och ordning Lesperanza, Dante Boko, Love No Limit, Kung Edward och Dragster.

Ja, det kan löna sig att bygga ett system på just dessa. Jag har med alla utom Dragster på mina system. På det lilla systemet chansspikas Lesperanza. Ett fräckt drag och hon kan vinna från en tätposition.

I övrigt; vi har haft en lång vinter här i söder, ja hos mig försvann snön först för någon vecka sedan. Med tanke på det och tjälen är det naturligt att inte matcha 3-åringarna så tidigt i år – därav bara fem hästar till start i 3-åringsloppet.

Mina tankar i lopp för lopp

 V75-1: 2 Harran Boko har övertygat stort, så Conrads Lugauers 4-åring spikas. Visst, han galopperade bort en seger värd 300.000 kronor näst senast, det i ledning 50 meter från mål, så en viss osäkerhet finns det i honom. Jag kör 5 Neelix åt Lutfi Kolgjini och vi är väl en rolig outsider, ja vi kommer definitivt att märkas i loppet då det rör sig om en riktigt stor häst. Hörde att ”Ludde” satt upp mig för att Neelix varit lite bråkig på slutet och att han därför vill prova med en nu kusk. Spännande.

V75-2: 8 Stoneisle Ocean har visserligen ett besvärligt utgångsläge men hon är stark och tål grovjobb. Jag streckar sex hästar och vill varna för 5 Lesperanza, då hon slagit Julia af Solnäs tidigare – ett sto som nu inte kommer till start på grund av en karledsinflammation.

V75-3: 6 Day or Night In slog Takethem på Vincennes och vann senast på svenskt rekord på Halmstad, så för mig är han en given tipsetta då 2 Dante Boko inte startat på några månader. Ja, det kan bli en riktigt tuff slutstrid mellan de två. Jag streckar också 1 Jairo. Ni vet om två träter …

V75-4: 11 Com Milton svarade för en vass insats senast och är mitt drag trots det besvärliga läget över sprinterdistans. Fyra ekipage streckas, där 3 Love No Limit kan leda länge. Ja, Veijo Heiskanen låter riktigt uppåt; spets och en rejäl rekordsänkning!

V75-5: 9 Dizzy River trodde jag mycket på senast, jag spikade faktiskt. Han blev då V75-tvåa efter sen lucka, så formen är bra. 2 Aileron och 3 Juan är några riktiga långdistansare, 6 Kung Edward har ett perfekt läge med springspår och 12 Sobel Conway har hög kapacitet men ett svårt läge.

V75-6: 1 Olle Rols är utan tvekan årets häst i V75, en 5-stjärnig klassklättrare som snart är i Guld. Läget är ett minus, fast Peter Ingves lär hitta ut. 8 Rajesh Face är en given utmanare och kan bli svårstoppad. 10 Coktail Fortuna är en typisk barfotahäst och han gynnas om det blir lite tuff körning i täten. 2 Master Crowe är snabb ut och har hög kapacitet, så det är inte alla omöjligt att han slår till och vinner till ett hyggligt odds.

V75-7: 3 Bandit Brick har 23 vinster på 25 lopp. Jag har sett honom vinna trots ganska jobbiga resor. Och, nu när Steen Juul satsar på barfota-balans spikar jag Bandit Brick. Ja, det är en eller många.

Mitt V75-systemförslag

V75-1: 2 Harran Boko. Res: 8-5.

V75-2: 1, 2, 5, 6, 8, 12. Res: 3-13.

V75-3: 1, 2, 6. Res: 8-3.

V75-4: 3, 4, 5, 11. Res: 8-2.

V75-5: 2, 3, 6, 9, 12. Res: 7-8.

V75-6: 1, 2, 8, 10. Res: 4-5.

V75-7: 3 Bandit Brick. Res: 4-5.

Systemet är på 1440 rader och kostar 720 kronor. Om man också singelstreckar nummer 5 Lesperanza i avdelning 2 blir det systemet på 240 rader och det kostar då 120 kronor.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com