V75 Färjestad 30 juni: Ukebell Jet fräck chansspik

Världsmästaren Tyskland åkte ur fotbolls-VM med dunder och brak, men i V75 på Färjestad kan en tysk få sitt livs travdag.

Jag tänker på Jägersrotränaren Conrad Lugauer.

Han var glad efter Tysklands vinst mot Sverige fast onsdagens fiasko mot Sydkorea tog hårt. Ja, tänk att Tyskland hamnade sist och Sverige i topp i gruppen.

På travovalen kan Conrad ta gruvlig revansch och han kommer med en kvartett presumtiva vinnare till Karlstad. Breidabliks Cognac (avd 4), Ukebell Jet (avd 5), Toddler (avd 6) och Hitman River (avd 7) har hög kapacitet i respektive klass, så på systemförslaget streckas de.

Jag går så långt som till att singelstrecka Ukebell Jet i Klass-II-finalen med 250.000 kronor till vinnaren.

Taktik? Ja, spets och slut låter inte helt fel.

Tänk om Hitman River vinner

Känner jag Conrad rätt värdesätter han en vinst med Hitman River som en milstolpe i karriären.

Eftersom Hitman River kvarstår i premiechansen kan den här obesegrade 3-årige hingsten efter Muscle Hill ta hem 1.850.000 kronor vid seger.

Oerhört mycket pengar, fast Conrad skulle nog mest glädjas över att ha vunnit en E3-final med en häst han format, tränat och kört i alla de sex loppen.

Nu har Svante Båth en stark trio med, så Conrad och Hitman River har ingen lätt uppgift. På systemet streckar jag också Svantes hästar samt umeåtränaren Robert Dunders rysare Even´s Cool Boy.

Cyber Lane givet singelstreck

Mitt första singelstreck är givetvis Cyber Lane, Johan Untersteiners segermaskin med 18 vinster på 22 lopp där segern i Derbyt och i Breeders´Crown-finalen för 4-åringar sticker ut.

Mycket talar för tidig ledning och det är väl bara speedige Heavy Sound som kan utmana till slut.

Jag hoppas också kunna segerstrida i helgen, inte på Färjestad utan på Århus med Steen Juuls Chock Nock i Jydsk 4-årings Grand Prix. Spännande.

Gento höll – Mulligan sjuk ...

Jag stack ut hakan och singelstreckade Gento i V75 på Kalmar trots spår 12 över 1640 meter. Och, vi fick ett drömlopp och Gento vann med krafter kvar. Sämre gick det för Mulligan – ja, hon var tidigt trött och det berodde på en halsinfektion, så därav den bleka insatsen.

I övrigt; ja, nu laddar vi för V75 med Sprintermästaren 5 juli och V75 den 7 juli på Halmstad. Häftiga dagar och speciellt då på torsdag för min del då jag räknar med att starta många hästar, bland annat Quiz Töll i V75 och Youngblood Pellini i ”Upp till bevis” med Jan Halberg i sulkyn.

Mina tankar om V75-loppen

V75-1: 3 Erik Sting fick visserligen en drömresa senast, men Timo Nurmos 6-åring såg bländande ut i aktionen och jag väljer att singelstrecka hästen på det lilla systemet. På det stora blir det fem streck, fast jag står över 1 Olle Rols på läget och för att han inte fått till det på slutet.

V75-2: 4 Twyla Face är precis som de andra i detta lopp för 3-åriga ston orutinerad men hon har styrkan som sitt främsta vapen och är klart på gång. Roger Walmanns duo 1 Flash Am och 3 Aleppo Pine utmanar, liksom 9 Racing Brodda. Jag tycker att det känns som heltäckt med de fyra.

V75-3: 2 Cyber Lane stod inför en omöjlig uppgift senast då spetsvinnande Urlo dei Venti bara var överlägsen. Nu är det spetsläge och från den positionen har Cyber Lane tagit 15 segrar. Jag spikar.

V75-4: 6 Global Unprotected är obesegrad i år i sex lopp men nu är motståndet mycket tufft och det kan vara en favorit i fara. Ja, jag streckar halva fältet och vill speciellt varna för 3 Milliondollarrhyme. Han såg fin ut senast och har hög kapacitet för klassen. Och, glöm inte 12 Breidabliks Cognac.

V75-5: 1 Ukebell Jet har tre raka segrar i fin stil och jag är inne på att Conrad Lugauers 5-åring leder denna final runt om – alltså en spik!

V75-6: 6 Urban Kronos har svarat för två riktigt starka insatser på slutet och då han kan öppna snabbt bör han bli svårfångad i ledning. Flera av de tuffaste motståndarna har fått svåra utgångslägen. En av dessa är rysaren 8 Toddler.

V75-7: 1 Hitman River är obesegrad i fem lopp och denna Muscle Hill-son har det där extra, så när nu Conrad Lugauer satsar på barfota runt om kan det bli en spetsvinst. Utmanar gör givetvis Svante Båths trio 2 Global Welcome, 3 Attraversiamo och 4 Global Withdrawl. Jag streckar också rysaren 6 Even´s Cool Boy.

Mitt systemförslag

V75-1: 3, 4, 5, 6, 9. Res: 1-7.

V75-2: 1, 3, 4, 9. Res: 8-2.

V75-3: 2 Cyber Lane.  Res: 6-3.

V75-4: 3, 4, 6, 7, 9, 12. Res: 5-11.

V75-5: 1 Ukebell Jet. Res: 11-4.

V75-6:  1, 2, 6, 8, 10, 11, 12.  Res: 7-5.

V75-7: 1, 2, 3, 4, 6. Res: 5-9.

Systemet är på 4200 rader och kostar 2100 kronor. Om man också singelstreckar nummer 3 Erik Sting i avdelning 1 blir det systemet på 840 rader och det kostar då 420 kronor.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com