V86 Bergsåker/Solvalla 5/9

När man tittar i backspegeln på förra onsdagens V86-rad så ser den inte omöjlig ut, men det gäller ju att komma rätt på det. Ingen gjorde det nu och därmed har vi fina jackpotpengar att spela om ikväll. Jag själv var väldigt fel på det förra veckan men siktar såklart på en gruvlig revansch nu istället! Jag tycker att omgången ser öppen ut och det finns några riktigt bortglömda drag att se upp med!

Den här veckan kör jag hela tre andelssystem för Pressbyrån Svava Uppsala. Andelarna köper ni som vanligt via ATG Tillsammans. ”1a tanken” säljs i 25 andelar och kostar 59:-, ”Niclas Carlson V86” (det system jag presenterar här) säljs i 25 andelar och kostar 99:-, samt nykomlingen som endast spelas när det är jackpot – ”Carlsons jackpot” som säljs i 10 unika andelar och kostar 299:-. Så det finns att välja på… Nu kör vi!

 

V86-1, Fyraåringslopp, 2140a:

4 Beyond Tested fick det visserligen serverat senast men gav ett fint intryck när han blåste ner motståndet över upploppet. Med en resa i ryggar fram till 300 kvar blir han svårstoppad. 3 Rocky Tilly blåser till de från start istället, han är väldigt startsnabb. Inte lika morsk den sista biten men kan han få bestämma i sitt tempo  en bit så kanske han kan hålla undan. Tredje och sista strecket till 6 Merritt som avslutade vasst senast och kan överraska här.

Rank: 4-3-6-5-8-1-2-7-11-10-12-9

 

V86-2, 1640a:

9 Baron d’Inverne gjorde ett strålande lopp senast och det på helt fel sätt. Inledde i tredjespår första 500, kröp ner i tredje inner, gick ut i dödens med 600 kvar och höll som sagt strålande. Ikväll är förutsättningarna rätt, det är kort distans, motståndet känns enklare och läget är helt ok. Han är stark i avslutningen och jag tror han har en bra chans att blåsa ner de andra, lite bleka motståndarna. Chansspikas!

Rank: 9-7-10-2-3-4-1-6-8-11-5

 

V86-3, 2140a:

5 Scarpia har tre lopp i kroppen efter en tids frånvaro och ser bättre och bättre ut. Avgjorde via en stark långspurt senast och var klart bra. Snabb ut och kommer han till ledningen blir han farlig här. 7 Staro Kickback möter lite enklare motstånd nu och ska kunna vara med i segerstriden. 10 Ditty Bopper tvingades gå först i tredjespår redan med varvet kvar senast och det blev för tufft. Kan hon smygas med fram till 4-500 kvar är hon med i strdien. 4 Digital Engine avslutade hyggligt senast men hade för långt fram. Vinner inte gärna, men är i bra form och kan skrälla.

Rank: 5-7-10-4-6-2-8-3-1-11-9

 

V86-4, Stolopp, 2140a:

3 Robloxia har imponerat på slutet. Det har dock varit i enklare sällskap, nu är motståndet betydligt tuffare. Hon är startsnabb, tar hand om ledningen men kommer att synas den här gången. Garderas! 4 Digital Wave gjorde ett bra lopp senast och visade form. Inte helt golvad i detta gäng. 2 Intake var ute i ett stenhårt gäng senast men galopperade bort sig i första kurvan. Bra form annars och kan avsluta vasst. 5 Hilton Boko var det en del skrik på senast men hon såg mest seg ut då. Kan bättre än så och får en chans till. 6 RK Rapida har en fin spurt att tillgå och ska inte nonchaleras.

Rank: 3-4-2-5-6-11-8-12-9-10-7-1

 

V86-5, Fyraåringslopp, fördel ston, 2140:

Vidöppet! Jag tar med åtta hästar och hoppas att det räcker. 2 Pyckolina var bra vid segern senast. Kanske kan ta sig till ledning igen och därifrån blir hon farlig igen. 1 BW Mimmi var ute i kval till norska stoderbyt senast och inledde med en startgalopp. Kom tillbaka fint och hade tagit sig till final felfri. Bra form och ett intressant läge. 5 Bork Faxa var lite trög senast men mötte också en bra häst. Har bra fart i sig och ska kunna vara med i segerstriden. 8 Ludvig HM gjorde det bra senast men nådde inte Pyckolina då. Kan ta revansch här. 13 Storspjuver är i bra form och har bra fartresurser. Står dock med 40 meters tillägg och det kanske är någon meter för mycket? 4 Zicolina galopperade bort segern senast men närmar sig den första segern. Kommer den nu? 10 Klack Tekla och 9 Se På Mig har springspår på tilläggsvolten och kan hamna bra till direkt. Inte golvade.

Rank: 2-1-5-8-13-4-10-9-12-7-6-15-3-11

 

V86-6, 2140a:

8 Chichen Itza blev störd till galopp kort efter start senast och kördes sen bara runt. Närmar sig formen med tre lopp i kroppen och möter ett ganska billigt motstånd här. Utgångsläget är ingen höjdare, men jag tror hon blåser ner det här gänget utan problem ändå. Kvällens bästa spik!

Rank: 8-13-5-10-12-6-7-9-3-4-11-14-2-1

 

V86-7, 2640a:

8 My Dream Art var ute i derbykval senast och hamnade för långt bak på innerspår. Avslutade fint och är i bra form. Kan sänka alla, men det saknas inte motbud! 6 Golden Delicious fick en fin resa i sin comeback senast och avslutade med en vass spurt ute i fjärdespår. Lär vara ytterligare förbättrad nu och ska räknas mycket tidigt. 7 Lotus Gil är osäker från start men skulle han ta sig iväg felfritt har han både styrka och form för att vara med i segerstriden. 9 Doyoucash In gjorde comeback i ny regi senast och behövde det loppet. Distansen är inga problem och han kan avsluta vasst. 15 Ginotonic blandar och ger men är bra i grunden och trivs över distansen. Inte helt golvad. 11 Superieur gillar distansen och är ett kul skrällbud.

Rank: 8-6-7-9-15-11-14-5-4-1-12-13-2-3-10

 

V86-8, Stolopp, 2140a:

7 Pompano Euphoria hamnade i tredje inner senast och fick inte fritt förrän det var för sent. Såg mycket fin ut och hade gott om krafter kvar. Blåser ner alla nu? 9 Ensemble Amgalopperade bort sina chanser i kval till Derbytsoet senast med en jättegalopp innan bilen släppte fältet. Gick bra i skymundan och hade varit i final felfri. Med i striden. 10 Carisma Sisu är i kanonform men handikappas av kusken ikväll. Lyckas han med styrningen är man dock med och slåss om segern.

Rank: 7-9-10-11-4-6-2-5-3-1-8

 

För att se andelsspelet i sin helhet besök TipsoTrav här >>

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com