Inför V75 Solänget

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN:

5 MAKETHEMARK 40% (V75-6)

Det lyser form om hästen och vi tror inte vi fått se det bästa ännu. Det är även uppenbart att han bara blir bättre och bättre för varje start. Nu är det några tuffa motståndare som vanligt men då han är så pass oöm olika positioner så ser vi inte hur hans kapacitet inte ska räcka även denna gång. Återigen jänkarvagn som tidigare vilket han fungerat utmärkt med. Kommer han till spets tidigt känns det färdigt men Diamanten startar invändigt så sunt förnuft behövs i starten för att kunna växla upp och gå om längre fram. Omgångens BANK!

CHANSSPIKEN:

2 FINSETH YR 28% (V75-4)

Spårlottningen är nyckeln till denna spik förutom grundkapaciteten. Hästen är snabb från start och kommer bli mycket svårfångad från spets. Hästen vet vad som krävs för att vinna då man efter ett uppehåll under 2017 är tillbaka och har vunnit 4/5 lopp. Han är travsäker vilket bara är +++ och formen är god. Full laddning från start sen är det spets och slut! Voltstart är att föredra. Lägg även till minnet att man vann senast utan att ens rycka tussarna!

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com