V75 Bjerke 9/9

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN:

3 Giveitgasandgo 62% (V75-6)

Har bländat den svenska och norska travpubliken med strålande insatser men kanske främst under våren och sommaren. Svek från ledning senast men ska enligt stall Hamre haft en infektion i kroppen då. Avsaknaden av lopp kan ställa till det. Men känslan är ändå att från detta läge och mot detta motstånd, så vinner Giveitgasandgo nästan oavsett vad. Spik!

CHANSSPIKEN:

1 Philip Ess 25% (V75-5)

”Rånade” Tekno eld redan i Svenskt kallblodsderby. Kommer från en mersmakande insats i försöket till Norskt kallblodsderby. Startsnabb, perfekt läge, och Öystein Tjomsland låter positiv. Philip Ess har en bra chans på en dubbel, och vi tror han kan greja det!

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com