V64 Jägersro

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN:

2 OFFSHORE MAN 59% (V64-5)
Bästa hästen med det bästa läget. Han är snabb ut och ska ha en bra chans att ta hand om ledningen, väl där blir han väldigt svårfångad och visst ser det ut som en toppchans på förhand. Det är några bra emot men bara det inte blir någon tokkörning så vinner han detta!

CHANSSPIKEN:

11 BATMAN GODIVIA 16% (V64-6)
Hade inte startat på nästan tre månader inför senaste starten men gick ut och vann väldigt enkelt med sparade krafter. Nu med det loppet i kroppen bör han vara ännu bättre till den här starten och med minsta klaff kommer han bli svårstoppad till slut.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com