V86 Åby/Solvalla 12/9

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN:

7 JAIRO 62% (V86-6)

Jairo som varit ifrån nu sedan 7/7 men brukar trivas efter uppehåll. Med ett litet fält och betydligt mindre namnkunniga motståndare ska detta kunna gå vägen. Hästen brukar dessutom trivas just ypperligt på huvudstadsbanan. Jairo besitter kanske som främsta vapen en tung avslutning vilket bör räcka långt i detta sällskap och Kihlström bör kunna hitta lättast väg till mål. Spik!

CHANSSPIKEN:

3 APERFECTDREAM 12% (V86-8)

Var ute på V75 senast där han från ledningen gav sig aningen enkelt kan tyckas. Men hästen har fart som visat sig räcka långt tidigare, med Jansson upp bakom kan detta bli mycket spännande. Motstånd saknas ej, men kommer han till ledning eller får en bra rygg kan detta mycket väl vara vinnaren.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com