V75 Hagmyren 15/9

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

Veckans V75 omgång avgörs på Hagmyren som har ett av landets kortaste upplopp, så det kan vara viktigt med tätkänning.

Omgångens BÄSTA SPIK i omgången är ANTONIO TABAC som har tagit två raka V75 segrar och verkar vara i sitt livs form. Från ett bra utgångsläge kan det bli spets runt om, men så bra som hästen är för dagen behöver han inte ledningen för att vinna. Chansspiken MARVELOUS startar från ett litet vanskligt läge, men med tanke på leveransen sist så tror vi man är med och gör upp om det igen! Två spikar med form tror vi är receptet denna lördag!

 

BÄSTA SPIKEN:

3 ANTONIO TABAC 67% (V75-5)
Har verkligen hittat nya växlar i sin nya regi och Oskar Kylin Blom har verkligen gjort ett fantastiskt jobb med hästen både på banan och utanför. Kommer från två raka segrar på V75 och senast vann man mycket enkelt med tussarna kvar och norsken oryckt. Nu har man äntligen fått ett bra startspår och vi tror Oskar laddar för ledningen och kör där så länge lampan lyser. Utrustningsmässigt blir det som vid segrarna dvs barfota fram, jänkarvagn och stängt huvudlag. Med tanke på förutsättningarna och de två magnifika segrarna på näthinnan så utser vi ekipaget till omgångens i särklass bästa spik.

 

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com