V86 Jägersro/Solvalla

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN:

3 NORTON COMMANDER 60% (V86-5)

Toppchans för Conrad Lugauer att köra sig till ledningen och spåra runt om! Kapaciteten är riktigt bra och värsta motbudet låter det inte helt hundra på från Ludde. Övertygande statistik från ledningen. Både kusk och häst har form, galoppen senast är bara att glömma då förutsättningarna ikväll är annorlunda. Låter optimistiskt från stallet angående den korta distansen också!

 

CHANSSPIKEN!

7 ELDORADO B. 23% (V86-6)

Eldorado är den enda hingsten i loppet och över den längre distansen bör det vara ett plus utifrån styrka. Går ner i klass och kan från bricka 7 försöka avancera tidigt mot ledningen. Från spets eller ett lopp i den främre träffen så tror vi att Torbjörn sitter på leken. In på upploppet är de ensamma när de passerar mållinjen.

 

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com