V75 Färjestad – Bästa spiken!

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN:

4 Handsome Brad 49% (V75-1)

Handsome Brad är en häst som har imponerat under årets säsong, trots att han ständigt tampats mot det bästa i sin kull. Men har nu utvecklats till en häst som ligger precis under toppskiktet utav den äldre eliten. Imponerade storligen senast på Bergsåker där han från ett väldigt snävt spår kördes raskt mot täten även om det innebar en ganska dryg inledning utav loppet. Tog sedan emot press loppet igenom men lyckades ändå svara alla attacker bakifrån över upploppet. Uppgiften ser med rådande förutsättningar riktigt bra ut denna gång, ser mest troligt ut att bli spets och därifrån ska han kunna hålla ifrån sig övriga även denna gång.

5 Visitor 18% (V75-7)

 

BÄSTA CHANSSPIKEN

Imponerade på oss när han i näst senaste starten på Örebro traskade loppet igenom i andraspår men ändå höll starkt till en mycket imponerande andraplats. Senaste starten vann han mot ett mindre namnkunnigt gäng, men visade även då att det finns mycket att ta av i denna väldigt fina fyraåring. Med tidigt avancemang mot ledningen så kan detta hålla hela vägen.

 

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com