V86 Åby/Solvalla – Bästa spiken!

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN:

6 PARK VIEW 57% (V86-6)

Håller bra form, kommer från en enkel seger och har nu tre raka segrar i bagaget. Det andas optimism från stallet och visst måste det vara en bra chans att få besöka vinnarcirkeln igen. Helstängt huvudlag säger rapporterna och vi tror Erik Adielsson laddar från start och tar hand om ledningen omgående, därifrån kommer han få dirigera i sitt eget tempo och blir mycket svårslagen. Vi spikar utan att tveka!

 

BÄSTA CHANSSPIKEN:

1 SUPER STEVE 29% (V86-7)

Inlett karriären strålande med 3 segrar på 6 starter och aldrig varit sämre än trea. Stallet låter väldigt positiva och tror att distansen bara ska vara till en fördel. Möter en del tuffa nu men då kusken förmodligen kommer vilja köra i ledningen och han är väldigt startsnabb så tror vi på bra chans för denna fina treåring att hålla just den positionen hela vägen in i mål.

 

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com