V75 Solvalla lördag – Bästa chansspiken!

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN:
6 LASKARI 48% (V75-1)
Vi gör det enkelt för oss och spikar Laskari. Hur har Timo Nurmos femåring sett ut på slutet? Det finns flera motbud men känslan är att Jorma Kontio vinner denna Klass I-final fram och baklänges. Att det nu är medeldistans tror vi inte spelar någon roll även om de senaste segrarna kommit över sprinterdistans. Att man troligen får göra en del jobb själv bekommer oss inte heller då Laskari helt enkelt är huvudet högre än de andra. Spik!

 

CHANSSPIKEN:
3 M.T. JOINVILLE  9% (V75-7)
Vår chansspik lever på sin styrka och ska räknas med god segerchans i avslutningen som är Silverdivisionens final. Det lär gå undan ifrån start och det gynnar vår idé som kommer serveras en perfekt resa av Jorma Kontio. Insatserna på slutet har varit jämna och fina. Det ryktas dessutom att rycka alla skor för första gången vilket är oerhört intressant. Vi spikar i ett annars väldigt dyrt lopp.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com