V75 Solvalla söndag – Bästa spiken!

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN:

6 A SWEET DANCE 49% (V75-4)

Håller toppform för dagen, senast blev det en kort galopp i starten men kunde ändå vinna säkert till slut efter ett snabbt slutvarv. Är inte så snabb ut och lär inte vara med i någon spetsstrid men vi tror på ett tidigt avancemang så fort tempot bedarrar. Oavsett löpningsförlopp ska hon ha en bra chans att förläng sin långa segerrad.

 

CHANSSPIKEN!

3 ATTRAVERSIAMO 24% (V75-6)

Imponerade stort i sitt kvallopp där han vann från ledningen väldigt enkelt med gott om krafter kvar i mål. Möter ett par tuffa konkurrenter men med tanke på den senaste insatsen tror vi han kommer bli väldigt svårstoppad till slut.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com