V86 Åby/Solvalla 3/10

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

 

BÄSTA SPIKEN!

4 BORN UNICORN 22% (V86-8)

Vi hittar omgångens bästa spik räknat till vinstchans och spelprocent i den avslutande avdelningen på V86 och DD-2. Mycket talar för att man kör ordentligt från start och tar hand om ledningen. Hästen har en riktigt bra kapacitet för klassen och det låter uppåt från kretsen runt hästen när vi pratat med dem. Hästen känns fin i träning och kommer göra ett bra lopp och oavsett position så har hon riktigt bra vinstchans. Vi förstår inte hur strecken är fördelade just nu utan tackar och bockar för omgångens spelvärda spik!

 

 CHANSSPIKEN!

8 MR PERFECTION 8% (V86-6)

Den här hästen har vaknat till efter att ha varit ute i många starter och sedan vilat. Flytt till ny gård har även det skapat en positiv förändring. Senast hade han krafter kvar i mål och man låter optimistiska från stallet, hästen är på gång! Formen + stallet blir en avgörande faktor när vi lämnar denna lågprocentare ensam på systemet, läget från bricka 8 är såklart chansartat men med lite klaff i positionerna så kan han runda samtliga in på upploppet.

 

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com