V75 Skellefteå – Bästa spiken!

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN!

3 DOCTOR DOXEY ZENZ 43% (V75-7)

Har verkligen övertygat den senaste tiden och man kommer med fem raka segrar i bagaget och senast vann man enkelt i klass 1 finalen på Åby mot betydligt tuffare motstånd än vad man ställs inför i dagens race. Från stallet låter det uppåt kring träningen och senaste banjobbet. Siktet är inställt på ledningen och mycket talar för att det blir en spets och slut seger i den avslutande avdelningen och vi utser detta ekipage till omgångens bästa spik.

 

CHANSSPIKEN!

9 ROHERYN (FI) 25% (V75-4)

Vi tycker att Timo Nurmos fina sexåring har goda möjligheter att vinna detta stolopp över medeldistans. Ifrån stallet meddelar man att det är omgångens bästa vinstchans vilket säger en hel del. Senast svarade man för en mycket fin insats på Solänget. Ulf Ohlsson kör återigen och vi tror det blir ett offensivt upplägg där man krossar allt.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com