V86 Jägersro/Solvalla 10/10

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN:

14 BANDIT BRICK 46% V86-7

Idag kommer Steen Juul på besök med sin ögonsten Bandit Brick som har i uppgift att råna dem andra på segern. Kommer med sex raka segrar innan den snöpliga galoppen i det senaste racet, som mer får ses som ett olycksfall i arbetet. Den långa distansen ses som en fördel och kommer dem bara in i loppet så tror vi att det är spel mot ett mål och utser ekipaget till omgångens bästa spik.

CHANSSPIKEN:

2 AUTO RELIGHT 20% (V86-8)

Formen är det inget fel på och står för jämna och fina prestationer. Läget är bra då han är hyfsat snabb den första biten och bör få en fin position. Distansen är inga problem och hästen trivs i ett högt tempo, det ser ut att kunna bli hård körning i inledningen vilket skulle bädda för vår idé. Med rätt resa blir han svårstoppad men oavsett löpningsförlopp ska han räknas med bra vinstchans.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com