V75 Åby 13/10

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN:

8 VELVET GIO 20% (V75-1)
Vi hittar omgångens bästa spik räknat till vinstchans och spelprocent i den första avdelningen. Jättefin fyraåring som tampats med kulltoppen hela året och gjort det bra. Senast var han något sämre men enligt stallet inte helt kurant men ska vara helt återgäldad till denna uppgift. Lång distans ska inte vara några problem då han besitter fin styrka och vi tror att han bara visar sig vara bäst i den inledande omgången.

CHANSSPIKEN:

4 CYBER LANE 10% (V75-7)
Den här hästen radar upp grymma insatser på tävlingarna och vi har även fått information att 5 Sorbet kommer att strykas från tävlingarna denna lördag. Spets och slut är konceptet då hästen har fin form och kan lyfta sig med ny kusk och från ledningen så biter han ifrån ordentligt. Statistiken talar sitt tydliga språk 16/19 segrar från spets och 2/3 över distansen.Formen är så pass oklar på Readly Express och det låter inte som att Nurmos är superoptimistisk så vi lämnar Nurmos stjärna utanför systemet. Värsta motbudet startar ju även från bakspår så vi tror Cyber Lane klarar att hålla emot på upploppet med tanke på hur han sett ut senaste loppen.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com