V75 Örebro 20/10 – Bästa spiken!

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN:

1 STAR COSTASHORTA 13% (V75-5)

Vi hittar omgångens bästa spik räknat till vinstchans och spelprocent i bronsdivisionen.

Untersteiners stall-form kan man verkligen inte klaga på. När startlistorna kom i söndags så bestämde vi oss tidigt att omgångens bästa spik va given. Att sedan Peters startsnabba fyraåring inte ens är favorit ser vi som en gåva. Vi tvekar inte att singla ”Shortan” då han fått ett smaskigt läge.


CHANSSPIKEN:

3 ANTONIO TABAC 19% (V75-3)

Denna segermaskin har verkligen imponerat på oss den senaste tiden. Bara på de fyra senaste starterna har man lyckats springa in 750.000kr
Från bricka tre kan man komma vettigt på det i starten och sedan lär det bli körning om positionerna i loppet, oavsett resa så bör man kunna luta sig mot denna chansspik som levererat fina tider på aktuellt distans (11,1/11,7/11,7 senaste tre starterna över 2140m) Vi är inte förvånade om man vinner direkt i GULD!

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com