GS75 Eskilstuna 21/10

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN:

4 ELDORADO B. 36% (GS75-6)

Står sig väl i klassen och är van med något tuffare motstånd än vad han stöter på den här gången. Han är kvick ut och är den troliga ledaren, skulle han ta sig till spets lär det inte hända så mycket i loppet. Vi tror på det klassiska uttrycket spets och slut. Har visserligen varit ifrån ett tag men det är inget som oroar, det är bara att banka in spiken och vända blad.

CHANSSPIKEN:
7 EXPLOSIVE MERLOT 29% (GS75-4)

Gjorde det bra senast när han var ute på V75, hade då inte startat på en månad och bör vara bättre nu med det loppet i kroppen. Har inget vidare utgångsläge men med tanke på att värsta konkurrenten Elliot Coger lär bli över från start, är det troliga att vår idé sitter tidigt i ledningen. Vi tar ställning och tror vår chansspik bara är bäst.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com