V75 Jägersro 27/10

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN:

6 PROPULSION 84% (V75-7)
C.L. Mullers Memorial med 400k till segrande ekipage. Propulsion har en passande uppgift framför sig och vi har väldigt svårt att se honom förlora. Visst drar han på sig väldigt mycket streck men det ska han ha också. I de två senaste starterna har det varit en duell mot självaste Readly Express som han har besegrat i båda starterna, formen kan inte vara bättre. Denna gång är det mycket enklare emot och vi ser ingen anledning till gardering, det är bara att spika och lägga garderingarna i andra lopp istället.

CHANSSPIKEN:

4 NAVY BLUE 27% (V75-4)
Kommer från två raka segrar på svensk mark och segrarna har tagits på ett väldigt övertygande sätt. Nu blir det lite av ett elddop då man kommer ut på V75, men som hästen har sett ut och med tanke på att man startar från bricka 4 och det värsta motbudet från bricka 14 så luktar det verkligen ledningen i detta lopp och då ska det mycket till om Emilia släpper någon över bron. I ett annars öppet race på förhand så kan detta vara lösningen då vi tror att ekipaget leder detta runt om. Hela vägen nu Emilia och Navy Blue!

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com