V86 Jägersro & Solvalla 31/10 – Bästa spiken!

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN:

MELLBY FASHION 16% (V86-8)

Jörgen Westholms fina travare är härdad i tuffa gäng och gjorde det bra i både kval och final av derbystoet. Nu har man ett ypperligt läge för att ladda mot ledningen och med tanke på startsnabbheten detta sto besitter så känns den positionen given för detta ekipage. Vi tror inte att Jörgen släpper någon över bron i den avslutande avdelningen och leder detta runt om. Utrustningsmässigt ser det ut som att det blir barfota, jänkarvagn och helstängt, vilket bara stärker aktierna för att singelstrecka dem. Hela vägen nu Jörgen och Mellby Fashion!

 

CHANSSPIKEN:

1 CAPTURE 9% (V86-5)

Vi tycker att Christoffer låter märkbart uppåt på sina hästar under kvällen och det mest intressanta är förmodligen Capture i den femte avdelningen. Senast på Jägersro avslutade man på ett fint sätt och med perfekta förutsättningar denna gång kan det vara en spik. När vi talade med Christoffer lät han optimistisk och deklarerade att han ville köra i ledning. Han sa även att biken åker på denna gång vilket vi tycker är intressant. Över denna korta distans så tror vi det är spets och slut.

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com