V86 Jägersro/Solvalla Onsdag 31 Oktober 2018 Start: 20.30

Omgången ser både spännande och småklurig ut spelmässigt utan några riktigt stora favoriter och ska man försöka hitta spikar finns det inga självklara bud, så det finns mycket som tyder på att det även denna gång kan bli en hög utdelning på 8 rätt.

V86-1: Kortlopp över 1640 meter. 4 Kees Bokma gör sin första start på svensk mark – är inte så startsnabb så det blir spets initialt, men kan även avgöra via ett lopp utvändigt. Lite svår att sätta in här, men får tipset då formen är fin. Spetsar gör förmodligen 3 Com Milton och körs där så länge lampan lyser – var inte som bäst senast, men är formen åter där ska han räknas tidigt. 7 Dornoch Am är också startsnabb vid laddning, men luggar knappast nr 3 på spets, formen är fin och ska ses med chans här. 6 Galvani Boko gör det bra och är stark till slut. 2 Al´s Espresious galopperade senast men kan vara ett roligt drag om man söker en storskräll.

V86-2: 6 Give Me Ten med Björn Goop är loppets roliga drag och får tipset. Är mycket startsnabb och det kan mycket väl vara spets och slut. Till 9 % i skrivande stund är den mycket streckvärd som Utgångshäst/A-häst om man jagar lite större utdelning. 11 Lexington Hall kommer från V75 vinst och är loppets klara favorit, från bakspår ska den ses med chans men bör garderas.1 Gear Extension har fint läge och ska ses med chans. 9 Actual Star galopperade i comebacken senast, men har kapacitet att storskälla här, streckad till under 1 % kan den vara värd en chansning om man jagar miljonerna. 5 Mellby Fantom och 7 Hossiana Boko räknas också närmast där bakom om man garderar upp.

V86-3: Öppet stolopp med spårtrappa över 2140 meter. 7 Queen of Sand får tipset. Bara 3:e handsfavorit är den klart streckvärd. Finfin i comeback senast efter vila och bör ha gått framåt med det loppet i kroppen. 5 Casual Rain är loppets favorit och ska räknas tidigt. 2 Rafale dÍnverne tar till galopp ibland men har hög kapacitet och felfri ska den ses med chans. 12 Darling Harbour har 2 raka galopper men är normalt inte osäker, trots svårt läge kan den vara med i striden och ska streckas. 9 Olga Utca och 14 Donna Mearas räknas främst där bakom om man streckar på mer i detta öppna stolopp.

V86-4: Här finns ett av omgångens mer roliga drag som A-häst/Utgångshäst om man jagar miljonerna i nr 10 Falcon Am endast streckad till 5 % i skrivande stund. Spurtade mycket bra senast efter lopp långt bak i kön och gången innan satt den fast. 8 Firecracker är omgångens största favorit och ska ses med bra chans här, har dock bara gjort 2 starter och från svårt läge behöver inte gardering vara fel. 1 Ninepoints Lover jagar spets kan hålla ända in i mål om det lyckas. 2 Fuji San är bra men har nog inte formen på topp riktigt än. 3 Amper med Örjan kan också en del och kan inte räknas bort.

V86-5: Här kommer ett annat roligt drag som A-häst/Utgångshäst i form av 1 Capture – är startsnabb och ska köras med jänkarvagn för första gången – kan vara spets och slut och till låg streckprocent är den loppets drag. 10 Beautiful Kiss är en segermaskin från Danmark och är loppets favorit. Något svårbedömd då de danska loppen håller lägre klass än de svenska, ska räknas här men bör graderas. 7 Kaiser Håleryd ser ut som en kejsare men har inte riktigt blommat ut – nu första gången med helstängt huvudlag och kan vara ett drag om det ger en extra skjuts – räknas tidigt här. 9 Volt di Ruggero är nog förbättrad med lopp i kroppen efter vila och ska räknas. 3 Vischio Bianco har kapacitet men formen är ett frågetecken efter sjukdom.

V86-6: 2 Wrongdoer är loppets stora favorit och ska ses med bra chans då det är läge för spets här. Kan dock ha lite hyss för sig och galoppera ibland så en gardering kan vara på sin plats. 11 Grand Illusion är betydligt mindre streckad och är ett roligare drag om man jagar lite större pengar. Gjorde första starten för Björn Goop senast och såg riktigt fin ut vid vinst. Lite olika bud från stallet i träningsrapporterna efteråt, allt väl säger Anton Sverre och lite loj i träningen säger Björn Goop – är den i samma form som senast kan den vara draget här till fin streckprocent. 5 Mellby Gin och 10 Come Together räknas där bakom om man streckar vidare. 6 Andthedanceisover är loppets roliga drag om man vill ha med en storskräll.

V86-7: 3 Uccello Jet var fin i comebacken senast och får tipset här. Har varit osäker tidigare men har sett stabilare ut på slutet, felfri är segerchansen god. 4 Nonstop Cheri är första motbudet. Jämn och säker och kan vara bäst här om allt stämmer. 7 Stonewashd Diamant med Peter Untersteiner har spelats till favorit och hon ska räknas med chans men möter hingstar nu och bör garderas. 5 Zorn Brick är snabb ut och loppets skrälldrag om den kommer till spets och körs där.

V86-8: Omgången avslutas av ännu ett mycket öppet försök till Diamantstoet med spårtrappa – lite av alla eller en karaktär på loppet. 5 Mellby Fashion får tipset och är en rolig A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet. Är startsnabb och det kan vara spets och slut. Har varit ute i hårda sällskap och stall Westholm låter uppåt. Bäst kapacitet i loppet har kanske stallkamraten Amalia Cash som var grym vid sin senaste seger. Fick då ett tungt lopp och stallet flaggar för att det kanske blir en liten mer defensiv styrning denna gång – då kan det vara fördel stallkamraten istället. 13 Dealwithakiss är något ojämn i sina prestationer men kan ibland ”allt”, har hon en bra dag ska hon räknas tidigt. 6 Havefunwithme har gjort det bra och Johan Untersteiner låter uppåt om chansen så den ska nog streckas. Bakom de 4 nämnda är det jämnt och om man garderar vidare ska man som sagt nog inte spara på strecken i detta öppna lopp.

– – – – – –

Travsystemet.se är den naturliga mötesplatsen för alla travälskare och travtippare! Här kan du tippa reducerade travsystem, läsa travtips samt utbyta analyser, idéer, systemförslag i forumet Travrummet & Travchatten med alla de andra här på Travsystemet.se!

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com