V75 Romme 3/11

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN:

4 ERIK STING 39% (V75-5)
Denna silverdivision håller inte jättehög klass och mycket talar för Erik Sting. Håller toppform för dagen och är verkligen värd en seger, står på tur! Möter något enklare motstånd den här gången och med ett bra utgångsläge är det inte omöjligt att Uffe kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede, väl där blir det en väldigt svår nöt att knäcka för övriga. Vi tror på en toppchans oavsett löpningsförlopp och bankar in jackpotspiken!

 

CHANSSPIKEN:

2 FINSETH YR 23% (V75-4)
Har verkligen gjort det bra under 2018 där man på sex starter tagit fyra segrar. Senast var man ute mot tuffa hästar och fick öppna ganska hårt, men slutade trots allt på en fin tredjeplats på Solängets oval. Låter från stallet att det är detta lopp man siktat på och mycket talar för att man leder detta runt om då man startar från ett ypperligt utgångsläge och besitter en startsnabbhet som nästan Usain Bolt skulle vara avundsjuk på. Vill man gå kort i detta kallblodslopp så kan detta ekipage var dem man håller i handen. Hela vägen nu Ole Johan Östre och Finseth YR.
– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com