GS75 Halmstad 4/11

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN:

3 MASTERGLIDE 39% (GS75-7)
Ett härligt avslutande lopp där vi har hittat den bästa spiken i omgången. MASTERGLIDE är en pålitlig rackare som oftast levererar omgång efter omgång. Idag tycker vi att han har fina förutsättningar och vi läser i programmet att han är hästen att slå från spets. Stallet håller han som den bästa chansen under hela dagen och vi spikar tveklöst.

 

CHANSSPIKEN:

3 BLANCE 14% (GS75-3)
Vi hämtar omgångens chansspik ifrån samma stall som bästa spiken. BLANCE har gjort två väldigt fina lopp på slutet med en etta och en avslutande tvåa på Åby bakom självaste LORINA CITRON. Nu plockar man av alla fyra skorna och kommer köra i en jänkarvagn. I ett öppet stolopp väljer vi att knyta näven i fickan och chansspika Untersteiners fina fyraåring.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com