V75 Eskilstuna 10/11

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: NADAL BROLINE 30% (V75-3)

Vi väljer att spika NADAL BROLINE som verkligt är i toppform för dagen. De senaste två loppen har avslutningarna varit fenomenala. NADAL står på tur att sätta nosen först nu och så som vi läser loppet kan Erik Adielsson bara sitta kvar i andraspår och inte behöva bruka sin styrning någonting i början utav loppet. Det känns som flera kommer söka sig ner på innerspår och då är det värsta konkurrenten MAKE THE MARK som kommer dra fram vår spik. I en stor Jackpotomgång tycker vi på TRAVIMPERIET att det är en mycket sund spik att luta sig emot en sådan här omgång.

CHANSPIKEN: 10 MAINTAINABILITY 25% (V75-2)

Har fått två lopp i kroppen nu efter nästan sex månaders uppehåll och intrycket den gav i comebacken näst senast var av yttersta klass. Senaste loppet är bara att glömma då den var alldeles för spänd från start. Formen borde börja närma sig zenit och att Oskar J Andersson hoppar upp i sulkyn är ju inte direkt något minus denna gång. Låter påställt från stallet både kring vinstchanserna och utrustningsändringarna där de kommer lätta henne i balansen, antingen blir det aluminiumskor eller barfota runt om samt urryckare för första gången på en längre tid. På barfotabalansen har hon vunnit två gånger av tre möjliga och blir det så imorgon så stärker det verkligen aktierna till att få besöka vinnarcirkeln i morgondagens race.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com