V86 Bergsåker/Solvalla 14/11

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 6 CAID GRIFF 18% (V86-1)

Trots att vår idé troligen får göra det mesta av jobbet själv så väljer vi att spika honom. Senast på Romme gick man i mål med full spänst över mållinjen och med två lopp i kroppen efter en kortare vila så tror vi att det är dags för segern att komma. Ifrån stallet andas det optimism och vi tror man krossar motståndet den tuffa vägen.

CHANSSPIKEN: 1 VANESSA F.B. 10% (V86-7)

Visade senast upp fina fartresurser då hon gick ett väldigt fint slutvarv trots galopp. Till denna start så låter man rejält uppåt från stall Pihlström. Man tror på ledningen och anser själva att spår 1 i volten ska vara mer gynnsamt än tidigare utgångslägen. Samtidigt så låter det som om man ska testa ett norskt huvudlag. Med tanke på dessa ändringar och intrycket hon gav senast, samt rapporterna från stallet där man låter väldigt nöjda, så chansspikar vi denna läckra italienska dam.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com