V75 Bjerke 17/11

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 2 PROMO KEMP 54% (V75-7)

Håller riktigt bra form för dagen och har nu två segrar av två möjliga i sin nya regi. Med de två loppen innanför västen lär formen inte bli sämre, snarare bättre. Promo Kemp är snabb ut och har bra spetschans, därifrån lär ingen vilja bråka med honom. Kuskplus att Björn Goop hoppar upp i vagnen som har kört hästen ett par gånger tidigare. Vi tror på det klassiska uttrycket spets och slut.

CHANSSPIKEN: 6 GOLDSTILE 8% V75-4

Detta är en bra häst för klassen och galoppen senast på Sörlandet är bara att glömma. Rapporterna från stallet kring träningen är bara positiva och Frode tror att han har bäst chans av de norska ekipagen i denna avdelning. Årets facit är inget att skämmas för där man på sju starter tagit tre segrar, vilket vi anser vara starka papper för denna fina fyraåring. I ett lopp som på förhand känns öppet så kan detta vara lösningen om man vill gå kort i denna avdelning och spara strecken.

– – – – –
För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com