GS75 Färjestad 18/11

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 9. GLOBAL SIGNATURE 25% (GS75-7)

Vi förstår inte varför GLOBAL SIGNATURE inte ens är favorit i loppet. Vi tvekar inte en sekund på att spika Muscle Hill sonen till låga 25%. En riktig tuffing tycker vi att han är och han tåler att gå ute i spåren vilket han troligtvis kommer att få göra. Troligvis sitter HOSSIANA BOKO i spets men där hon inte så bra statistik endast vunnit 3 gånger av 9 försök. Dagens i särklass bästa spik hämtar vi ifrån Stall Joakim Wallin

CHANSSPIKEN: 8. LIGHTNINGSKY 31% (GS75-1)

Han har överläget kapacitet i loppet och har dessutom kanonform för dagen. Kommer att lättas i balansen och dessutom sätter man på en bike till dagens start. Senast fick han en blytung resa i dödens och vi tror att han kommer gå framåt med det loppet innanför västen, dessutom hade han en lång vila på fem månader så det loppet kan vi inte lägga så mycket vikt på. Vi chansspikar favoriten i inledningen utav dagens Grand Slam och vi tycker han ska bara vinna detta utan prut.

– – – – –
För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com