Travtips till V86 Jägersro/Solvalla Onsdag 21 November 2018 Start: 20.30

Dags för V86 Xpress igen och för ovanlighetens skull får man väl nästan säga att det är ingen jackpot denna gång. Det ser dock som vanligt spännande ut med jämna lopp och många startande hästar, så det finns bra chans att det även denna gång kan bli en hög utdelning på 8 rätt – lycka till!

V86-1: 2140 meter voltstart med 1 tillägg. 2 Hennesy Boko ser ut att bli favorit och felfri ska han ses med bra chans. Är dock galopplysten och har galopperat i 3 av 4 senaste starterna, dubbla galopper senast dessutom och det snäva 2:a spåret är knappast optimalt. Tipset istället lite på chans till 12 Dontbreakthebankås som kommer tillbaka efter ett uppehåll, formen är därför något svårbedömd och det kan fattas lopp i kroppen, men kapacitetsmässigt är det förmodligen fältets bästa häst och är formen bra så kör nog Adrian offensivt här och då ska vinstchansen vara god. 6 Cheri de Vie är bra och räknas tidigt där bakom. 14 Rooney Face är stark och kan överraska här trots svårt läge, formen är på topp och han är loppets roliga drag till 5 %. Streckar man vidare räknas främst därefter nr 13,1,9.

V86-2: Sprinterlopp över 1640 meter auto. 8 Minnestads el Paso blir favorit och har nog högst kapacitet i gänget, men formen är något diffus efter uppehåll efter sjukdom, brukar dock gå bra efter vila och ska räknas tidigt här. 9 Viggo Laday är ett roligt drag till lite lägre streckprocent – kan överraska här trots svårt spår. Har gjort fina lopp på slutet utan att vinna och vinner inte så ofta, men kanske det kan lossna här. Erik Adielsson upp känns lite extra spännande. 3 Talassio med Örjan Kihlström galopperade senast men felfri kan det bli spets från bra läge bakom bilen och då kan det vara lösningen här. 1 Barbara L Hanover har galopperat i sina 4 senaste starter, men felfri från bra läge ska hon räknas tidigt här, kan eventuellt hålla spets och då ökar chanserna. 2 So Gå Ikaros har en stark spurt och formen är på topp, ska ses med chans här. Streckar man vidare räknas främst därefter nr 7,4.

V86-3: Sprinterlopp över 1640 meter auto. 5 Norton Commander blir loppets stora och berättigade favorit och får tipset. Höll bra efter stenhård öppning senast, kommer han till spets igen och det inte blir tokkörning är vinstchansen mycket god. 9 Com Milton med Johan Untersteiner var fin vid vinst senast och har formen på topp, räknas tidigt här trots svårt spår. 4 Hierro Boko är loppets roliga skrälldrag till 3 % – har formen på topp och kan överraska här. 2 Tom n´JerryDiamant från Tyskland är även han ett skrälldrag till 3 %, är mycket startsnabb och initial spetsfavorit men kan nog tänkas släppa till favoriten och få en bra resa bakom denne, med lucka till slut kan det bli en skräll här. Peter Untersteiners bägge hästar10 Galvani Boko och 1 Global Tenderness räknas främst där bakom om man streckar vidare.

V86-4: Ett öppet stolopp över 2140 meter. 11 Lady Zappa med Björn Goop upp kan vara ett roligt skrälldrag som A-häst här, endast streckad till 8 %. Är jämn och säker och med ett lopp i draget kan hon vara starkast till slut. 5 Buttefly Ima har mött tuffa hästar och varit helt godkänd, kan spetsa här och ska ses med chans. 7 Mrs Lindy ser ut att bli favorit, ska räknas med chans. 9 Quite Nice är också jämn ock säker, loss sent senast med bra spurt och löser det sig från bakspåret kan hon vara lösningen här och ska också räknas tidigt. Bakom dessa är det jämnt och ingen känns helt chanslös, så här ska man nog gardera på om man streckar vidare utanför de ovan nämnda.

V86-5: Långlopp över 3140 meter med 2 volter. 3 Vincent As blir omgångens största favorit och det känns berättigat och han får tipsnicken. Har imponerat stort vid sina 2 senaste segrar över aktuell distans, måste ses med toppchans i detta sällskap. 10 Amazing Dynamite debuterade med vinst för Steen Jul senast. Har kapacitet och är favoriten inte bra för dagen är han ett roligt skrälldrag. 1 Panamera debuterar i ny regi och har läget, kan leda länge och räknas bakom favoriten. 8 Stud Muffin är stark och gillar distansen samt har formen på topp, räknas också här. Streckar man vidare och hoppas på favoritfall räknas därefter främst nr 5,9,13.

V86-6: Öppet lopp över 2140 meter autostart. 12 Ritz Guiness är ett roligt drag som A-häst på det reducerade systemet om man jagar lite större utdelning. Står svårt till men har formen på topp och med lite tempo på loppet kan hon vara starkast till slut. 10 Bobo med Örjan Kihlström rapporteras träna mycket bra och ska räknas här. 7 Wrongdoer är ett roligt skrälldrag till 4%, har hög kapacitet men var nedsatt av foderbyte senast, är han tillbaks i form ska han ses med bra chans här. 1 Maple Hill´s Etoó var fin vid vinst senast och ska ses med chans från bra läge, barfota senast och skor nu vilket är ett litet minus. 3 Editor ser ut att bli favorit, är stark och ska räknas här men rankas ner lite då det finns roligare drag i detta öppna lopp. Streckar man vidare räknas 5, 2,6 närmast där bakom.

V86-7: 2140 meter autostart. 2 Sobel Conway är loppets favorit och får tipset. Det bygger på att han håller upp ledningen och körs där. Vek ner sig från spets senast över lång distans och kommer inte köras där mer enligt tränare Peter Untersteiner över den distansen. Men nu är det halvvarvet kortare och Jägersro där ofta spets är guld värt – så här borde han inte släppa spets. 4 Dolan Spring är den som kan utmana i spetskörningen och släpps han till ledningen är det fördel honom istället. 10 Velvet Gio gick riktigt bra senast och har formen på topp. Kan få loppet här om det blir körning om tät, ska räknas mycket tidigt här. 3 Mister Ed Heldia från Tyskland är svår att sätta in i loppet, men kommer med flera segrar och kan absolut vinna här speciellt om den släpps till spets då den också rapporteras vara snabb ut.

V86-8: Omgången avslutas med ett långlopp över 2640 meter. 9 He´s Marvelous med Björn Goop är stor och berättigad favorit. Har formen på topp och bör ha bra chans att plocka ner övriga i detta gäng. Har skött sig i sina 2 senaste starter, men har galopperat en del innan dess så det är väl det som är värst emot här och en gardering behöver inte vara bortkastad. 3 Henning Lixarve är loppets roliga skrälldrag endast streckad till 2 %, satt fast senast och är snabb ut och skulle det bli spets kan han vara en jätteskräll. 3 Lövdala Principito med Örjan Kihlström uppges träna bra, räknas tidigt från bra läge. 2 Sete är också ute efter spets och stallkamraten My Dream Art har fint smygläge, bägge ska ses med chans om man garderar loppet. 10 Sigel Garline har hög kapacitet men har varit borta länge och är grundtränad men inte vässad för detta, rankas därför ner något.

– – – – – –

Travsystemet.se är den naturliga mötesplatsen för alla travälskare och travtippare! Här kan du tippa reducerade travsystem, läsa travtips samt utbyta analyser, idéer, systemförslag i forumet Travrummet & Travchatten med alla de andra här på Travsystemet.se!

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com