V86 Jägersro/Solvalla 21/11

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 2 SOBEL CONWAY 39% (V86-7)

Han har nu fått en liten längre vila sedan Örebrostarten. Vi vet inte riktigt vad femteplaceringen berodde på då men vi misstänker att det återigen var underlaget som inte passade Peters stjärna. Nu har han fått ett kanonläge då han är pilsnabb ut bakom startbilen. Peter Untersteiner har hyllat hur hästen varit i slutspurten när han inte laddat något från start, men den här gången kommer han trycka av ordentligt för att komma till ledningen och där tycker vi se dagens bästa spik.

CHANSSPIKEN: 7 MA RUNNING 5% (V86-2)

Ett väldigt jämnt lopp på förhand där vi tror positionerna kommer avgöra en del. Vår idé Ma Running är snabb ut och har siktet inställt på ledningen, skulle man nå den positionen ökar chanserna markant. Kommer från en seger och har formen på topp, får Oskar bestämma en bit kan andra raka segern komma här. Är väldigt bortglömd och är ett givet streck på alla kuponger, chansspik för den som vill ta ställning i ett öppet lopp.

– – – – –
För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com