V75 Solvalla 24/11

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 1 GLOBAL TRUST 50% (V75-7)

Denna fina travare har på årets tre starter levererat tre vinster och senaste insatsen var verkligen imponerande då man på ett bra sätt försvarade sin position mot en het Wilma Leggrowbach för att sedan slåss för segern mot Esprit Sisu där båda tillslut gick ur striden som segrare. Nu startar man från bricka 1 och mycket talar för att man håller upp ledningen, väl där så tror inte vi att Jorma släpper någon över bron. Från ledningen har man vunnit hela sju gånger, vilket är starka papper och vi utser detta ekipage till omgångens bästa spik trots att fenomenet Propulsion startar i avdelningen innan.

CHANSSPIKEN: 13 EVA I.H. 12% (V75-4)

Mika Forss superläckra Ready Cash dotter har möjligtvis haft ett något små jobbigt år om man stirrar sig blind på enbart hennes rad. Men som nybliven femåring och att ofta behöva stöta på äldre hästar som har lite mera hårdhet är som många vet en väldigt tuff uppgift. Har dock på höstkanten verkligen växt in i kostymen och svarade senast för en väldigt fin prestation då mot riktiga toppston som trea i mål. Trots att hon fick gå ett ganska tufft sista halvvarv hade man ändå såpass mycket krafter i benen att hon närmade sig toppduon hela tiden. Möter nu hästar som hon stött på i många fall tidigare under året och vi tror att EVA I.H. har både form och klass för att slå dessa, och om inte allt för mycket problem under loppets gång dyker upp så tror vi att Mika Forss och Eva I.H. kommer flygande längst ut i bild under upploppet. Chansspikas!

– – – – –
För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com