V75-podden Solvalla 24/11-18

Den här helgen är det V75 både lördag och söndag. ATG gör verkligen allt för att man nästan ska bli less på V75… Lördagens omgång är dock en riktig kanonomgång sportsligt sett, då det är V75-finaler på Solvalla. Spelmässigt kanske det är lite kyligare, men jag tycker det finns skrällpotential i i alla fall tre av loppen.

Podden är ett kapitel för sig den här veckan… I och med att Mario var uppe i Stockholm och spelade match under fredagskvällen beslutade vi oss för att prova att spela in när han befann sig på natt-tåget hemåt. Det var ingen bra idé, vilket vi blev varse om rätt snabbt. Ständiga avbrott gjorde att det tyvärr blev omöjligt att spela in något tillsammans. Vi löste det dock som så att Mario skrev ner sina tankar och så fick jag själv spela in podden och läsa upp vad han skrivit. Så på ett sätt så är ändå vi båda med i podden till slut ändå.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com