V75 Örebro söndag

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 7 DOUBLE EXPOSURE 79% (V75-1)

Kommer med dokumenterad form, vann på ett bra sätt i den senaste starten efter ett kortare uppehåll. Motståndet skrämmer inte och inte blev det svårare när värsta konkurrenten Southwind Feji blev struken. Nedstruken ett hack och vägen ligger öppen mot ledningen, ingen har häst nog för att kunna utmana så det lär inte hända så mycket under loppet. Det är bara att banka in spiken i första avdelningen och vända blad för det här ska hon inte kunna förlora.

CHANSSPIKEN: 8 VISITOR 19% (V75-7)

Det är inget roligt utgångsläge men hästen är hyfsad snabb ut och det lär bli full laddning från start för att skaffa sig en bra position. Det är inte helt omöjligt att Carl Johan Jepson kan köra sig till ledningen och därifrån blir han mycket svårslagen. Skulle det bli ”dödens” är det inget som oroar oss då det finns kapacitet så det räcker och blir över i det här sällskapet. En fräck spik i ett annars väldigt öppet lopp.

– – – – –
För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com