Travtips till V86 Åby/Solvalla Onsdag 28 November 2018 Start: 20.30

Dags för V86 Xpress igen. Det ser som vanligt spännande och spelvänligt ut med jämna lopp och en bra blandning mellan favoriter och möjliga skrällar, så det finns chans att det även denna gång kan bli bra utdelning på 8 rätt – lycka till!

V86-1: Xpresssprintern över 1640 meter auto. 4 Furious Francis får tipsnicken. Gör spännande debut för Robert Bergh och trots att det kan saknas lite tempo efter uppehåll kan det räcka här. Rapporteras träna bra och ska vara bra förberedd trots längre uppehåll. 6 Offshore Mankommer med formen på topp och 2 raka segrar. Är streckfavorit men stallet ligger lite lågt och favoriten bör garderas. 3 Te Quiero Grif med Veijo Heiskanen är startsnabb och ska räknas tidigt här. 2 Frankie Brodde är inte så startsnabb och 1640 är ingen fördel, men på grundklass ska han ses med chans här. Bara 7 ekipage till start och vill man vara helt säker på att överleva loppet plockar man med övriga 3 också.

V86-2: 2140 meter auto. Omgångens största favorit i form av 8 Knifetown Winner och han får tipset här. Gick mycket bra senast i hård V75 konkurrens och här lutar det år tidig spets trots svårt spår bakom bilen eftersom han är startsnabb och det finns ingen utpräglad spetshäst innanför. 9 Picasso är annars ett roligt drag till lite lägre streckprocent – kan överraska här trots svårt spår och är första motbudet om man garderar favoriten. Gick bra efter vila senast och formen är på topp. 11 Forecast och 12 Blue Star Champion har bägge svåra lägen och det krävs hårt tempo om de ska komma in i matchen, bägge kan avsluta vasst. 6 Great King Wine har kapacitet för vinst men formen är ett frågetecken. Samma med hästarna där bakom om man streckar vidare 4,3,5 där ingen visat form på sista tiden.

V86-3: Stolopp över 2140 meter auto. 8 Callmesally är ett roligt skrälldrag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet. Endast streckad till 4 % är det spännande om man jagar lite större utdelning. Svårt läge bakom bilen men stoet har formen på topp och kommer från seger och har vunnit i 44 % av sina starter (8/18). Christoffer Eriksson upp för första gången är också spännande. 3 Callmeawinner med Peter Ingves är loppets klara favorit och ska ses med mycket bra chans här speciellt om det blir spets. 12 Cheerful Rivner med Peter Untersteiner räknas också tidigt trots svårt spår – tål en tung resa och kan krossa detta motstånd även från dödens. 2 Princess Teemer är loppets andra roliga skrälldrag till 2 %. Fastnade med krafter kvar senast och kan överraska här. 6 Velvatter uppträdde knepigt senast på V76 men har kapacitet för vinst här – ett halvvarv kortare är en fördel. 5 Melissa Montoya var inte som bäst och tappade travet senast och galopperade, men var bra i starterna innan och ska ses med chans om formen åter är bra.

V86-4: 3-åringslopp över 2140 meter auto. 8 Accolade är ett annat roligt skrälldrag som A-häst/Utgångshäst i jakten på miljonerna. Är endast streckad till 3 %. Har galopperat i sina flesta starter men visat riktigt bra fart efter galopperna. Kaj Widell upp för första gången och han brukar ha bra hand med lite knepiga hästar, vi blundar, håller tummarna och hoppas på rätt gångart denna gång och då kan skrällen vara ett faktum. 3 Tinten ser ut att bli ganska stor favorit, men är orutinerad och möter hårdare motstånd än tidigare så en gardering kan vara på sin plats. 12 Dallas Brick är helbror till Zenith Brick och ser inte ut att vansläktas. Trots svårt spår ska han räknas mycket tidigt här. 4 Eglesias Boshoeve utvecklas hela tiden och går bättre och bättre i sin nya regi hos stall Goop, segerlös än så länge men första segern kan mycket väl komma här från bra spår bakom bilen.

V86-5: Xpresstayern med spårtrappa över 2640 meter auto. 9 Cashback Pellini är favorit och får tipset. Galopperar ibland, men gick felfritt senast och var fin vid vinst. Har nog högst kapacitet här och felfri ska vinstchansen vara mycket god. 7 Magic Happens är jämn och säker och ska ses med chans här. 2 Joyride Cane har spetsläge och därifrån ska han räknas tidigt. 15 Come on Hugo satt fat senast med krafter i tufft sällskap och kan vara en kul jätteskräll här. 13 Global Touchdown gör debut i regi stall Goop och är också ett roligt skrälldrag. Kan fattas lopp i kroppen men uppges träna bra och på tidigare meriter är det också ett kul skrälldrag i detta lopp.

V86-6: 4-åringslopp över 2140 meter autostart. 2 Sergie Phefirst är ett roligt drag som A-häst på det reducerade systemet om man jagar lite större utdelning. Endast streckad till 6 % och spurtade vasst senast efter sen lucka. 7 Evander Am laddas mot spets och räknas tidigt här, endast streckad till 7 % är han klart streckvärd. 5 Castor Brick ska ses med bra chans här från bra läge. Tål lite jobb på vägen också. 9 Deep Sea och 3 Definitif Launcher kommer bägge med flera raka segrar på slutet och ser ut att bli streckfavoriter och bägge ska ses med chans här och streckas.

V86-7: Xpressprintern Stolopp över 1640 meter auto. 11 Stonewashd Diamant får tipset trots svårt spår. Har formen på topp och tål en del jobb på vägen. Magkänslan säger att Peter Untersteiner är offensiv och även från dödens kan hon brotta ner ledarduon. 2 Stella Newmen är den som kan utmana i spetskörningen och släpps hon till ledningen alternativt rygg ledaren blir hon en svår nöt att knäcka och är första motbudet här. 2 Una Blessed är den initiala spetsfavoriten och körs kanske där eller släpper till Stella Newmen, i och med open stretch är ledningen inget måste för någon av spetsfavoriterna och det kan gynna tipsettan om tempot blir lugnare och om hon kommer till utvändigt ledaren i ett tidigt skede. 6 Valentina Wind gör debut i ny regi och är loppets roliga skrälldrag till 3%. Streckar man vidare räknas främst nr 1 och 8 där bakom.

V86-8: Omgången avslutas med ett lopp över 2140 meter auto. 6 Man at Work får tipset. Har galopperat i 2 av 3 i sin nya regi hos stall Nurmos. Vid segern såg han grym ut. Stallet låter uppåt och felfri blir han svårslagen här. 1 Coogan med Örjan Kihlström har tänt till hos Daniel Redén och är loppets favorit. Håller han spets blir det inte lätt att knäcka honom och han ska räknas mycket tidigt här. 3 Indy Lane har formen på topp och räknas tidigt bakom de 2 förhandsfavoriterna. 4 All Star har kapacitet men formen är svårbedömd då han stått över en del och kan behöva loppet.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com