V86 Åby/Solvalla 28/11

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 8 KNIFETOWN WINNER 59% (V86-2)

Denna kuse fortsätter att rada upp grymt fina insatser hos Nicklas Westerholm och i den senaste starten på Rommes oval som även var ett silverförssök på V75 så var man med och slogs om segern, men tyvärr räckte det bara till en fin tredjeplats. På förhand känns dagens motstånd något enklare och med tanke på startsnabbheten denna underbara travare besitter så tror vi trots bricka 8 att man sitter i ledningen i ett tidigt skede och då ska det mycket till om Westerholm släpper någon över bron. Hästen har varit bland dem tre i 22 av 24 starter och i spets har man segrat hela sex gånger, detta är starka papper och vi utser detta ekipage till omgången bästa spik.

CHANSSPIKEN: 2 JOYRIDE CANE 14% (V86-5)

Vi tycker att Veijo Heiskanen har goda möjligheter att vara först över mållinjen i detta lopp över 2640 meter. Det är en spårtrappa med 15 hästar och vi tror att Joyride Cane enkelt tar hand om ledningen och stannar där. När vi pratade med Veijo meddelade han att detta är en bättre chans än Te Quiero Grif i den inledande avdelningen vilket vi tycker är intressant. Senast så körde man sig till ledningen i ett tidigt skede från spår 11 och blev avslagen av en smygkörd häst.

Om man mot förmodan skulle släppa ledningen så finns chansen på open stretch och vi är inne på att chansspika.

– – – – –
För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com