Travtips till V75 Jägersro Lördag 1 December 2018 Start: 16.20

V75 avgörs på Jägersro travbana och tävlingarna har både fin sport och ser spännande ut. Svensk uppfödningslöpning för 2-åringar avgörs i lopp 4 och omgången kryddas dessutom med en jackpot med minst 32 miljoner i 7-rätts potten – lycka till!

V75-1 Omgången inleds med Johan Jacobssons Minne över 2140 meter voltstart med ett tillägg. 10 Candy La Marc med Erik Adielsson får tipset. Galopperade senast men såg fin ut. Går bra även med skor och hon klarar även av ett lite tuffare upplägg. Ska ha bra chans att ta hem detta trots tillägg. 3 Stoletheshow vann det norska Kriteriet och står bra till. Christoffer Ericsson upp bakom och spetsmöjlighet finns och han är första motbudet. 2 That´s Art med Peter Untersteiner galopperade senast med segern klar. Det snäva andraspåret är inte optimalt men felfri ska han ses med chans här. 6 Sweet on You är intressant till låg spelprocent. Kan bli spets och därifrån kan hon överraska. 5 Donatello Garbo har ett svårt spår och det blir ingen snabbstart men har bra kapacitet och är snabb till slut. Kan vara en skräll här till låg streckprocent. 9 Seven and Seven är en USA import som är ny i träning hos Adrian Kolgjini och köra här av Örjan Kihlström. Övertygade i sin första start för Frode Hamre men har inte fått till det efter det. Debut i voltstart och formen känns svårbedömd men på visad kapacitet ska han räknas här. 11 Harran Boko står hårt inne med pengarna och trivs bäst i spets men kan inte räknas bort helt trots läget.

V75-2 Klass 2 över 2140 meter auto. 2 Master Hill med Jorma Kontio blir favorit och får tipsnicken. Gjorde debut för Timo Nurmos i senaste starten och övertygade stort på fin tid. Bör ha gått framåt med det loppet i kroppen och chansen bör vara god till seger här. Nedstruken till innerspår är lite mer vanskligt, men då hästen är relativt startsnabb bör det gå bra. 4 Aquamarin med Thomas Uhrberg räknas tidigt bakom favoriten från fint läge och är första motbudet. Kommer från seger och skulle det bli spets kan det vara vinnaren här. 5 Edio är under utveckling och också startsnabb, ska räknas tidigt här. 9 Dats So Col är under utveckling och är loppets roliga storskräll streckad till 2 %. 6 Dream of Naturekommer med 3 raka segrar och trots spår lite långt ut ska den räknas om det stämmer med positionerna.

V75-3 Klass 1 över 2640 meter voltstart. 1 Illuminati med Joakim Lövgren är berättigad stor favorit och får tipset. Har varit lysande i sina två senaste starter och största faran är om han blir fast eftersom han inte är tillräckligt snabb att spets, men Jocke drar nog i högertömmen direkt när chans ges och då ska segerchansen vara mycket god. 2 The Real Star är första motbudet. Blev påkörd senast men formen verkar vara god och hästen trivs bra just denna årstid – spetschans finns och därifrån ska han ses med bra chans här. 9 Rajah Silvio kommer från seger och trots svårt spår kan han inte räknas bort här. 6 Invincible H.C. är loppets roliga skrälldrag till 3 %. Är startsnabb och kan spetsa från springspår – kan hålla hela vägen och vara en skräll här. 4 Youngblood Pellini har kapacitet att överraska och garderar man upp storfavoriten är det också ett roligt skrälldrag.

V75-4 Svensk uppfödningslöpning över 1640 meter auto för 2-åringar. 3 Bythebook med Örjan Kihlström blir favorit och får tipset. Övertygade stort i kvalet och ska ses med bra chans här. Blir det spets är chansen mycket bra – blir det svar från stallkamraten blir det svårare. 2 Global Adventure är stallkamrat och tränas också av unghästkungen Svante Båth som har hela 4 hästar med i detta lopp. Han är obesegrad i sina 5 starter och är första motbudet. Var inte som bäst senast men är åtgärdad efter det. Stallet är lite osäkra på formen men kapacitetsmässigt är han inte sämre än tipsettan och körs han i spets ökar segerchansen. 7 Alien Kronos också från stall Båth är bra och kommer favoriterna bort är den tidig här. 1 Trix on Line är obesegrad efter 3 starter och är startsnabb och räknas med chans. 5 Grande Diva Sisu ska gå med jänkarvagn för första gången och är startsnabb – kan överraska här och är ett chansbud. 4 Aetos Kronos och 10 Belker räknas främst där bakom om man streckar vidare och hoppas på favoritfall.

V75-5 Bronsdivisionen över 1640 meter auto. 5 Gustafsson från Holland med Rick Ebbinge är favorit och får tipset här. Har gått mycket bra i sina 3 senaste starter och vunnit med krafter kvar i alla på fina tider. Är startsnabb men kommer nog inte till spets initialt från spår ut långt på vingen, men även från dödens ska vinstchansen vara god. Är något missgynnad av skotvånget men ska gå med lätta skor och stallet tror inte det ska påverka negativt särskilt mycket. 1 Viggo Laday satt fast med krafter kvar senat. Vinner inte så ofta men har läge för en fin smygresa här och kan skrälla till låg streckprocent. 6 Exclamation Mark har varit struken och formen är svårbedömd. Är mycket startsnabb vid laddning och kan spetsa trots spår långt ut – är formen åter bra så ska han ses med chans här. 3 Lexington Hall är också mycket startsnabb och från spets ska han räknas tidigt. 5 Partizan Face, 4 New Star Power och 10 Star Costashorta räknas främst där bakom om man streckar vidare.

V75-6 Silverdivisionen över 2140 meter auto. 4 Waffle Cone är ett roligt skrälldrag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet. Endast streckad till 4 % är det spännande om man jagar lite större utdelning. Är ny i träning hos Adrian Kolgjini och är mycket startsnabb och tar förmodligen spets här. Fastnade med mycket krafter kvar i rygg ledaren senast. Trivs kanske bäst på kort distans men har visat sig klara även medeldistans bra. Från spets eller rygg ledaren och med lucka till slut kan hon vara en storskräll här. 6 Västerbo Exact gjorde det bra på V75 senast – laddas också mot spets men är lite knepig och kan fela ibland. Felfri ska han ses med bra chans här. 10 Olle Rolls såg mycket fin ut vid comeback senast och på visad kapacitet räknas han mycket tidigt här trots bakspår. 1Isor Håleryd från stall Untersteiner har mycket hög kapacitet men inte visat toppform i sina senaste starter efter comeback, sitter formen där igen kan han vara vinnaren här. Går alltid med skor så är gynnad av skotvånget. 3 Sobel Conway också från stall Untersteiner är startsnabb men har inte visat någon absolut toppform på slutet – måste dock ses med chans här. 2 Linus Boy och 9 Speedy Foxy Vicane räknas främst där bakom om man streckar vidare.

V75-7 Omgången avslutas med Gulddivisionen och Meadow Prophets Minne. 1 Star Advisor Joli är ett annat roligt skrälldrag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet. Endast streckad till 7 % är det spännande om man jagar lite större utdelning. Trivs kanske också bäst på kort distans men har visat sig klara även medeldistans bra. Är extremt snabb vid laddning och från spets kan han vara en skräll här. 4 Jairo blir favorit här och är jämn och säker. Var fin vid vinst senast och räknas tidigt här. 6 VästerboontheNews med Örjan Kihlström är också extremt snabb bakom bilden men kan få svårt att ta en längd på nr 1 här – kommer den till spets är segerchansen god. 2 Poet Broline är en annan startkanon och har kapacitet för vinst här om formen är på topp efter lite längre vila – ska ses med chans. 12 Turno di Azzurra har formen på topp och spurtade vasst senast – trots svårt läge är den en rolig jätteskräll här till 1 % om man jagar miljonerna.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com