V75 Jägersro 1/12

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 1 ILLUMINATI 53% (V75-3)

Vi tycker att Jocke Lövgrens fina fyraåring har en ypperlig chans att vinna den tredje avdelningen på V75-spelet. Man har i de senaste starterna slagit både världsrekord och svenskt rekord och hittar man bara ut ifrån det lite knepiga innerspåret i volten så vinner man. Just startmomentet tror vi inte ska innebära någon galopprisk då Jonas Oscarsson som vanligt är med och hjälper hästen iväg på ett bra sätt. Den långa distansen är bara en fördel och vi tror att man kan vinna det här loppet med 60 meter om man satsar. Det ska verkligen bli kul att följa den här hästens framfart i fortsättningen. Att det nu är skotvång ska heller inte innebära några problem då man vann på ett mycket imponerande sätt senast med dojorna på.

CHANSSPIKEN: 3 SOBEL CONWAY 17% (V75-6)

Vi tycker att insatsen senast var riktigt bra trots att man inte räckte hela vägen mot en för dagen helt enkelt bättre häst (Velvet Gio). Johan Untersteiner kör hästen då pappa Peter valde 1 Isor Håleryd. Sobel Conway är startsnabb och kanske kan ta hand om ledningen även om vi vet hur snabb 6 Västerbo Exact är. Oavsett så ska Sobel Conway räknas med hög vinstchans i denna silverdivision.

– – – – –
För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com