V86 Åby/Solvalla 5/12

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 9 BELONG LIFE 31% (V86-3)

Den här hästen är en riktig tuffing som har stenkoll på sina ben i travet och är jämn i sina prestationer. Senast vann han enkelt och motståndet denna gång är inte mycket värre än sist. Hanna vet vad hon har att köra med och kan spara den enormt fina speeden till de sista åttahundrameterna då BELONG LIFE kommer runda samtliga till en vettig spelprocent! Han trivs även bra med skor vilket vi ser som ett stort plus så här nära inpå barfotaförbudet. Spika och vänd blad! Omgångens BANK!

CHANSSPIKEN: 6 GLOBAL RACEWAY 5% (V86-7)

Hästen trivs ruggigt bra på vintern och har bra statistik med just skor på hovarna. I boxning hade man nog beskrivit hästen som en slugger då den tål att göra en del grovjobb på egen hand. Ingen blixt från start men ska räknas tidigt i detta lopp, så pass tidigt så att vi chansspikar ekipaget till en väldigt låg procent (5%) BAAM! Värsta motbuden är betydligt sämre med skor och därför bör vår chansspik värderas högre. Formen är riktigt bra men fortfarande stigande och vi tror att en seger är väldigt nära nu! Omgångens FYND och DD spik!

– – – – –
För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com