V75 Bergsåker 8/12

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 2 YRR 21% (V75-5)

Vi öppnade startlistorna tidigt inför denna jackpot runda och vi fastnade direkt för omgångens bästa spik. En kanon som kommer via Lugauer och som nu hamnat hos Robert Bergh. Robban har äntligen fått fason på honom och i sina två senaste starter har han skött sig fint både som etta och tvåa. Detta är en stark och rejäl herre som nu även gjort några starter som valack. Vi på TRAVIMPERIET har bra koll på hästen sedan tidigare och vi vet att när det väl klaffar tycker vi han ska lägga detta motstånd bakom sig. Loppscenariot har vi även räknat ut att han kommer sitta bra på det redan från start, dessutom meddelar Robban att det är hans bästa chans under hela dagen och då fanns det två tunga faktorer till valet av omgångens bästa spik, endast 21%.

CHANSSPIKEN: 6 WEEKEND FUN 22% (V75-7)

Då Rikard Skoglund blev avstängd blev det Jorma Kontio i stället uppsatt på hemmatränarens stjärna. Vi ser det som ett stort plus och den startsnabba finnen placerar säkerligen WEEKEND i spets och därifrån tycker vi att det är hästen att slå. Han kan även vinna ifrån andra positioner då hästen är oöm för positioner men ledningen är som sagt den bästa och närmsta vägen till att vara först på målfotot. Vi chansspikar WEEKED FUN till fina 22%

– – – – –
För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com