V75 Åby lördag Bästa spiken!

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 3 CATCH MY LOVE 27% (V75-5)

Vi har naturligtvis koll på både Nadal Broline och Arch Lane som blir enorma favoriter både streckspelet, men vi vill försöka fälla dessa och har hittat Tomas Wisniewskis fina fyraåring. han håller till vardags till på Mantorpstravet och var väldigt uppåt när vi pratade med honom tidigare i veckan. Han menar på att hästen är startsnabb och vi håller henne som spetsfavorit i detta stolopp. Oavsett position så kommer man att få en fin position och formen ska vara absolut på topp. Den här gången får Erik Adielsson förtroendet att köra hästen för första gången vilket vi naturligtvis tycker är intressant. Det värsta och enligt oss enda motbudet är 8 Stonewashd Diamant som varit enorm på slutet, men brottas nu med ett jobbigt läge. Vi tar ställning och spikar Catch My Love.

CHANSSPIKEN: 3 EXCLAMATION MARK 16% (V75-7)

Vi tycker att det finns ett värde i att chansspika Exclamation Mark då vi är tämligen säkra på att Kaj Widell kommer att gasa mot ledningen för att sedan kunna diktera villkoren där framme. Även om man skulle släppa så ska man räknas med mycket stor vinstchans på Åbys open stretch. Reijo Liljendahl som tränar hästen menar att ingen kan stoppa hästen från att nå spets och sedan tycker han det är en bra chans, vilket är stora ord för att komma från den mannen. Det ska ha funnits en del krafter kvar i mål vid senaste insatsen på Jägersro och vi tror att det är dags att sätta nosen först i denna bronsdivision.

– – – – –
För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com