V75 Mantorp 22/12

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 2 STEPPING SPACEBOY 42% (V75-5)

Vi hittar omgångens bästa spik i avdelning nummer fem, STEPPING SPACEBOY som kommer till denna uppgift med ett par fina prestationer i ryggen. Från stallet låter det som att man ska ha god chans trots några tuffa väldigt utmanare. Läget är perfekt och skor ska inte vara något problem. Senast blev det galopp kort efter start men detta berodde mycket på att man blev störda. Man hade siktat mot den uppgiften med hästen så man tror sig verkligen ha en häst i fin författning. Man kommer med största sannolikhet sikta på ledningen och därifrån kommer man bli väldigt svårslagna.

CHANSSPIKEN: 1 SPHINX D´INVERNE 6% (V75-1)

Omgångens inledande avdelning bjuder på ett lopp med flera kapabla hästar. Vi tror oss hittat en fin chansspik i loppet och då pratar vi såklart om SPHINX D’INVERNE. Från stallet kommer det väldigt positiva rapporter som indikerar på att man själva tror på hästen. Kommer dock från en svagare insats, men då förutsättningarna till detta loppet är avsevärt mycket bättre och ledningen är fullt realistiskt så ska det vara god chans då hästen visat sig gå bra i just den positionen. Nu hoppar dessutom OSKAR J ANDERSSON upp i sulkyn vilket vi ser som ett stort plus!

– – – – –
För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com