V75 Halmstad 23/12

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 3 VINCI POWER 32% (V75-5)

Senast stod man för en stark upphämtning efter startgaloppen och kom tillslut in på en fjärde plats där man gick sista varvet på tiden 1,13, vilket är starka papper. Det känns på förhand som man står för klassen i detta gäng och vi tror att PU kommer iväg felfritt denna gång och då ska det mycket till om man inte lyckas sätta nosen först över mållinjen i detta race. Vi tror på scenariot spets och slut i denna avdelning och utser hemmaekipaget till omgångens bästa spik.

CHANSSPIKEN: 8 PIPPI ROC 11% (V75-4)

Senast på Jägersro så körde man invändigt stora delar av loppet och när man väl kom ut så bjöd man på en oerhört stark spurt och klockan visade fin, fina 1,11,5 sista 400 metrarna och denna vinst gav verkligen mersmak. Nu startar man med 20 meters tillägg, men med få startande framför så tror vi att JU kan komma iväg på ett bra sätt då denna kuse är ganska kvick iväg och mycket talar för att man kan hitta ett vettigt slagläge inför den stundande upploppet och då går ingen säker. Vi tror att Johan styr in andra raka segern i denna avdelning och chansspikar detta ekipage utan att blinka.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.comClose
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com