V75 Umåker 26/12

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 5 ZORRO SWING 27% (V75-7)

I den avslutande V75 avdelningen likaså vinterbjörken har vi haft kontakt med Jens Eriksson som stärker våra teorier om att utse ZORRO till omgångens bank. Han har tränat på bra därhemma och fått nu tre veckors vila sedan starten på Bergsåker. Vi tror på scenariot spets och slut i denna avdelning och utser Skellefteåekpaget till omgångens bästa spik.

CHANSSPIKEN: 11 HAGENTOY 21% (V75-5)

Ett ekipage i flyt och i fin form gör att vi fortsätter rida på den vågen och chansspikar HAGENTOY denna omgången. Senaste starten på lunch 65 gick det galant och vi tror han kommer med samma form och självförtroende, dessutom låter tränaren riktigt optimistisk inför denna start.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com