V75 Solvall 26/12

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 1 ILLUMINATI 29% (V75-7)

Har verkligen övertygat i de senaste starterna och står nu med tre raka segrar. Han är ingen raket från start och risken finns att han blir instängd även om vi bedömer den chansen som väldigt liten. Tipset bygger på att han hittar ut i ett tidigt skede och gör han det så tror vi det är en toppchans att vinna loppet. Det är inte omöjligt att Joakim Lövgren sänder fram omgående för att överta ledningen, sedan är det spel mot ett mål. Vi avslutar omgången med ”omgångens bästa spik”.

CHANSSPIKEN: 1 LEGEND BRODDE 11% V75-2

Gav ett fint intryck senast som fastlåst på Åbys oval där man gick i mål med sparade krafter. Nu har man ett betydligt bättre utgångsläge och med tanke på startsnabbheten som denna kuse besitter så lär Jepson blåsa till ledningen för att stanna där och får de bestämma en bit så kan det räcka hela vägen. Många av denna kuses segrar är tagna från just ledningen och med tanke på dagens förutsättningar så luktar det ett besök i vinnarcirkeln denna annandag, Chansspikas!

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com